Opleidingen Verpleegkundige Gehandicaptenzorg

Zou je graag Verpleegkundige Gehandicaptenzorg willen worden? Of ben je al Verpleegkundige Gehandicaptenzorg en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verpleegkundige Gehandicaptenzorg, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om een Verpleegkundige in de Gehandicaptenzorg te worden moet je minimaal de MBO opleiding Verpleegkundige hebben afgerond. Dit is een niveau-4 oplang en deze duurt vier jaar. Daarnaast zou je ook de HBO opleiding Verpleegkunde kunnen volgen. Ook deze duurt vier jaar.

Na je opleiding kun je in verschillende sectoren van de verpleegkunde terecht, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, de thuiszorg, psychiatrie, verpleeghuizen, de GGD, de kraamzorg en de gehandicaptenzorg. Je zou je ook nog verder kunnen specialiseren in de gehandicaptenzorg.

Daarnaast zijn er ook nog verschillende cursussen en bijscholingen waarin je je vaardigheden kunt verbeteren.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Verpleegkundige Gehandicaptenzorg

Er zijn geen opleidingen Verpleegkundige Gehandicaptenzorg aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Verpleegkundige Gehandicaptenzorg in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie