Opleidingen Verpleegkundige in een Verpleeghuis

Zou je graag Verpleegkundige in een Verpleeghuis willen worden? Of ben je al Verpleegkundige in een Verpleeghuis en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verpleegkundige in een Verpleeghuis, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om een Verpleegkundige in een Verpleeghuis te worden moet je minimaal de MBO opleiding Verpleegkundige hebben afgerond. Dit is een niveau-4 opleiding die vier jaar duurt. Daarnaast zou je de HBO opleiding Verpleegkunde kunnen volgen. Ook deze duurt vier jaar.

Na je opleiding kun je in verschillende sectoren van de verpleegkunde terecht, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, de thuiszorg, psychiatrie, verpleeghuizen, de GGD, de kraamzorg en de gehandicaptenzorg. Je zou je ook nog verder kunnen specialiseren in bijvoorbeeld ouderenzorg of als specialist chronisch zieken.

Daarnaast zijn er ook nog verschillende cursussen en bijscholingen waarmee je je vaardigheden kunt verbeteren.

De 1 beste opleidingen voor een Verpleegkundige in een Verpleeghuis:

Praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis

Vervolgopleiding Verpleegkunde|Verpleegkunde | Open inschrijving |€ 6650.00 |Niveau: HBO | Max. deelnemers: 15 | Totale lesduur: 15

Praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis (VVP) De zorgbehoefte van patiënten in het verpleeghuis verandert sterk. De complexiteit van de verpleeghuiszorg stijgt door een toename van patiënten met meervoudige aandoeningen. Dit vraagt om anders en beter opgeleide, gespecialiseerde verpleegkundigen. Er is behoefte aan verpleegkundigen die sneller schommelingen in de zorgbehoefte van patiënten kunnen waarnemen. Ontwikkelingen in de …