Opleidingen Verpleegkundige in een verzorgingshuis

Zou je graag Verpleegkundige in een verzorgingshuis willen worden? Of ben je al Verpleegkundige in een verzorgingshuis en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verpleegkundige in een verzorgingshuis, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om een Verpleegkundige in een Verzorgingshuis te worden moet je minimaal de MBO opleiding Verpleegkundige hebben afgerond. Dit is een niveau-4 opleiding die vier jaar duurt. Daarnaast zou je de HBO opleiding Verpleegkunde kunnen volgen. Ook deze duurt 4 jaar.

Na je opleiding kun je in verschillende sectoren van de verpleegkunde terecht, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, de thuiszorg, psychiatrie, verpleeghuizen, de GGD, de kraamzorg en de gehandicaptenzorg.Je zou je ook nog verder kunnen specialiseren in bijvoorbeeld ouderenzorg of als specialist chronisch zieken.

Daarnaast zijn er ook nog verschillende cursussen en bijscholingen om je vaardigheden te verbeteren.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Verpleegkundige in een verzorgingshuis

Er zijn geen opleidingen Verpleegkundige in een verzorgingshuis aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Verpleegkundige in een verzorgingshuis in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie