Boeken Verpleegkundige Traumatologie

 

Het is in de zorg vrij makkelijk om een baan te vinden. Als verpleegkundige op de Traumatologie afdeling kun je vaak meteen in een ziekenhuis terecht. Als de verpleegkundige hogerop wil komen, kan hij/zij een interne opleiding in het ziekenhuis volgen en zich specialiseren in Maag-Darm-Lever.  Als afgestudeerd verpleegkundige heb je je nog niet hoeven specialiseren. Dit kan op de afdeling zelf als er al wordt gewerkt. De verpleegkundige op de Traumatologie afdeling zou er dus voor kunnen kiezen om deel te nemen aan de selectie voor een interne opleiding waarin hij/zij specifieke kennis op doet voor de Traumatologie afdeling. Als de verpleegkundige op de Traumatologie afdeling deze opleiding heeft afgerond, mag hij/zij meer dan daarvoor. Zo zal de verpleegkundige in kwestie bepaalde artsengesprekken over mogen nemen en kleine ingrepen mogen verrichten indien nodig. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Verpleegkundige Traumatologie. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Verpleegkundige Traumatologie. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Verpleegkundige Traumatologie die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een Verpleegkundige Traumatologie:

Medische terminologie / 2 Pathologie en traumatologie

Medische terminologie / 2 Pathologie en traumatologie

Medische terminologie / 2 Pathologie en traumatologie - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789035216914 | 187 pagina's

Dit boek behandelt de opbouw en het gebruik van medische terminologie in de algemene pathologie en de specifieke pathologie. Het is primair een leerboek, maar is ook geschikt als naslagwerk.

Ortopedie și traumatologie pentru asistenți medicali

Ortopedie și traumatologie pentru asistenți medicali

Ortopedie și traumatologie pentru asistenți medicali - E-book | 9786065873391

Acest suport de curs este destinat elevilor școlilor postliceale sanitare cât și personalului mediu din sistemul sanitar., respectând programa de pregătire. Este structurat în șase capitole: (1) Simptomatologia afecțiunilor ortopedico-traumatice; (2). Afecțiuni congenitale; (3) Infecții osoase; (4).Osteoporoza; (5) Tumori osoase; (6) Traumatologie. Pentru a detecta corect problemele reale și a decide care este cea mai …