Opleidingen of training Vertaler AIVD Den Haag

Zoek je een opleiding Vertaler AIVD in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Vertaler AIVD die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Vertaler AIVD Den Haag

Zou je graag Vertaler AIVD willen worden? Of ben je al Vertaler AIVD en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Vertaler AIVD in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Vertaler AIVD in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Vertaler AIVD in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Vertaler AIVD

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Vertaler AIVD

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Vertaler AIVD

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Vertaler AIVD? 

De Vertaler of Audiobewerker dient te kunnen denken en werken op MBO niveau. Daarnaast dient hij te beschikken over analytische vaardigheden om de belangrijkste zaken uit een tekst of audiobestand te kunnen halen. Tevens is het noodzakelijk dat hij om kan gaan met vertrouwelijke documenten. Buiten het werk mag er dus niet gesproken worden over de informatie die is aangetroffen gedurende de werktijd.

De AIVD is nu op zoek naar Vertalers met die het Chinees, Russisch, Somalisch, Urdu/Punjabi, Pashtu en het Farsi/Dari beheersen. Deze laatste talen worden gesproken in Pakistan, Afghanistan en Iran.

De vertalingen dienen in digitale bestanden te worden vastgelegd. Enige kennis van computersystemen is dus vereist.


Filter