Vertaler AIVD: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vertaler AIVD: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Vertaler AIVD. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Vertaler AIVD nodig heeft.



Wat doet een Vertaler AIVD? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Vertaler AIVD?

De Vertaler of Audiobewerker werkt bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. De Vertaler werkt in een team van Vertalers, intelligence officers en andere specialisten binnen een operationele eenheid van de AIVD. Elk inlichtingenteam heeft zijn eigen expertise. Zo kan het zijn dat een Vertaler in het ene team aan het werk gaan met potentiële dreiging vanuit Afghanistan en een collega Vertaler binnen een ander team te maken krijgt met mensen die diezelfde taal spreken, maar zich bevinden in Nederland.

De AIVD probeert de veiligheid van Nederland en haar bondgenoten te garanderen door inlichtingen te vergaren omtrent gevaren en bedreigingen. Binnen dit systeem draagt de Vertaler zorg voor het vertalen en analyseren van binnenkomende informatie. Zo dient hij verschillende informatiebronnen te bestuderen en te vertalen om vervolgens de belangrijkste aspecten uit de werken te benoemen en vast te leggen. Het vertalen zal dus anders zijn dan het werk van een Vertaler bij een particulier bedrijf of het werk van een Tolk. Het werk van een AIVD Vertaler vereist dat de informatie in de juist context geplaatst wordt, alvorens deze gegevens geregistreerd en verspreid worden naar de daarvoor bestemde personen en databases.

Als Vertaler bij de AIVD heb je een maatschappelijk verantwoordelijke functie en dien je van onbesproken gedrag te zijn. Zowel binnen als buiten het werk dient de Vertaler rekening te houden met de gevoeligheid van de informatie waarmee hij in aanraking is gekomen. Een Vertaler mag bovendien niet in aanraking zijn geweest met de politie of justitie, mag geen alcohol- of drugsverslaving of verkeerde vrienden hebben.

Past het beroep Vertaler AIVD bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Vertaler AIVD

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Aspirant Audiobewerker AIVD


Vacatures Vertaler AIVD

Op zoek naar een nieuwe baan als Vertaler AIVD? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Vertaler AIVD. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Vertaler AIVD per ervaringsniveau

junior Vertaler AIVD vacatures startend Vertaler AIVD vacatures senior Vertaler AIVD vacatures beginnend Vertaler AIVD vacatures trainee Vertaler AIVD vacatures leidinggevend Vertaler AIVD vacatures medior Vertaler AIVD vacatures aankomend Vertaler AIVD vacatures ervaren Vertaler AIVD vacatures leerling Vertaler AIVD vacatures vacatures omscholen tot Vertaler AIVD vacatures opleiding tot Vertaler AIVD

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Vertaler AIVD

Wat verdient een Vertaler AIVD?

De Vertaler werkt 36 uur per week. Nadat er begonnen is aan een interne opleiding voor de functie wordt er gelijk loon uitbetaald, dat ligt tussen de €2280 en €3082. Daar wordt een AIVD-toeslag bovenop gegeven (variërend tussen de €127,69 en €386,65 per maand, afhankelijk van hoelang men voor de AIVD heeft gewerkt). Tevens wordt er een keer per jaar 8 procent vakantietoeslag uitgekeerd.

Bovenop de genoemde voorwaarden wordt er aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering gegeven, krijgt de gegadigde loopbaanbegeleiding vanuit de organisatie van de AIVD, is er onder voorwaarden 75 procent betaald-ouderschapsverlof te krijgen, zijn er studiemogelijkheden, krijgen oudere medewerkers extra verlofdagen en krijgt de Vertaler een OV-jaarkaart 2e klas gratis ter vergoeding van zijn reiskosten. Bovendien zijn er enkele keuzemogelijkheden met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden. (Zoals bij de meeste overheidsfuncties.)

Salarisschaal Vertaler AIVD

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Vertaler AIVD

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Vertaler AIVD


Bekijk het salaris Vertaler AIVD per ervaringsniveau

Salaris junior Vertaler AIVD Wat verdient een startend Vertaler AIVD? Wat is het loon senior Vertaler AIVD? beginnend Vertaler AIVD salaris Maximaal salaris trainee Vertaler AIVD Hoeveel verdient een leidinggevend Vertaler AIVD? Wat is het salaris van een medior Vertaler AIVD? Salaris aankomend Vertaler AIVD Wat verdient een ervaren Vertaler AIVD? Welk salaris krijgt een leerling Vertaler AIVD?


Vertaler AIVD worden: Opleidingen tot Vertaler AIVD

Wil je Vertaler AIVD worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Vertaler AIVD.

Hoe word je een Vertaler AIVD? 

De Vertaler of Audiobewerker dient te kunnen denken en werken op MBO niveau. Daarnaast dient hij te beschikken over analytische vaardigheden om de belangrijkste zaken uit een tekst of audiobestand te kunnen halen. Tevens is het noodzakelijk dat hij om kan gaan met vertrouwelijke documenten. Buiten het werk mag er dus niet gesproken worden over de informatie die is aangetroffen gedurende de werktijd.

De AIVD is nu op zoek naar Vertalers met die het Chinees, Russisch, Somalisch, Urdu/Punjabi, Pashtu en het Farsi/Dari beheersen. Deze laatste talen worden gesproken in Pakistan, Afghanistan en Iran.

De vertalingen dienen in digitale bestanden te worden vastgelegd. Enige kennis van computersystemen is dus vereist.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Vertaler AIVD

Er zijn geen opleidingen Vertaler AIVD aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Vertaler AIVD in werkt

Bekijk alle opleidingen Defensie


Vertaler AIVD worden: Omscholen tot Vertaler AIVD

Als je je wilt omscholen tot Vertaler AIVD is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Vertaler AIVD zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Vertaler AIVD dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Vertaler AIVD

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Vertaler AIVD

Als je Vertaler AIVD wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Vertaler AIVD zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Vertaler AIVD

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Vertaler AIVD?


Competenties en Vaardigheden Vertaler AIVD:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Vertaler AIVD.

Welke competenties heeft een Vertaler AIVD nodig?

Een Vertaler AIVD heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Discipline
Discipline

Steekwoorden: aanpassingsvermogen, flexibiliteit, overtuigen, luisteren

Omschrijving

De regels en procedures die gelden bij een bedrijf volgen deze mensen zonder moeite. Gedisciplineerde mensen houden zich aan de regels die er gelden, deze regels kunnen ze zelf opgesteld hebben of ze kunnen opgelegd zijn door anderen. Bij veranderingen volgen deze mensen ze over het algemeen op, maar deze mensen kunnen ook ontevredenheden aankaarten.

Sterke punten
De regels volgen, vergt wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Meestal zijn gedisciplineerde mensen structureel, ze weten de regels en procedures en kunnen hierdoor dan ook goed gestructureerd werken. Mensen met een ijzersterke discipline zijn meestal goede overtuigers, als zij het ergens niet mee eens zijn, kunnen ze dit op een goede overtuigende manier duidelijk maken. Maar daarnaast zijn deze mensen vaak ook goede luisteraars, zij luisteren naar de regels en passen zich hierop aan.  

Zwakke punten
Mensen die overgediscplineerd zijn kunnen soms stug zijn, ze zijn de flexibiliteit kwijt en houden zich vast aan de regels. Mensen die hard meewerken aan de procedures binnen een bedrijf, kunnen daarin ook doorslaan. Te veel discipline en perfectionisme kan vermoeiend zijn en leiden tot een burn-out.

Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen

Steekwoorden: durf, motiveren, stressbestendig, resultaatgericht, optimistisch

Omschrijving

In moeilijke tijden weten deze mensen de moed vast te houden en ondanks de omstandigheden toch door te gaan. Deze doorzetters houden vast aan hun ideeën en laten zich niet van de wijs brengen door tegenslagen. Zij houden het resultaat voor ogen en proberen daar op een zo efficiënt mogelijke manier naar toe te werken.

Sterke punten
Deze mensen zetten door en motiveren daarbij zichzelf en anderen. Op die manier proberen deze mensen zowel hun persoonlijke als het gezamenlijke doel te behalen. Om het doel te behalen is behoorlijk wat energie nodig. Daarnaast zijn zij vaak stressbestendig en optimistisch. Ze laten zich niet uit het veld slaan.

Zwakke punten
Deze mensen willen zo graag de eindstreep behalen, dat de omgeving er soms niet meer toe doet. Ook worden deze doorzetters weleens bestempeld als koppig en eigenwijs. Dit heeft als reden dat zij vasthouden aan ideeën en niet willen afwijken van de bedachte paden.

Integriteit
Integriteit

Steekwoorden: discipline, betrouwbaar, structureel, loyaal

Omschrijving

Integere mensen voeren zorgvuldig hun taken uit. Ze houden hierbij rekening met de geldende sociale en ethische normen ten aanzien van gevoelige informatie, contact met anderen en posities en belangen. Deze mensen houden zichzelf verantwoordelijk voor hun werkzaamheden. Moraliteit staat hoog in het vaandel bij deze mensen.

Sterke punten
Deze mensen zijn eerlijk, betrouwbaar en bekijken alles vanuit een moreel oogpunt. Verder zijn integere mensen vaak erg gestructureerd en raken ze bij tegenslag niet van hun stuk. Bovendien zijn deze mensen vaak erg beheerst. Deze mensen worden ook wel vaak loyaal genoemd.

Zwakke punten
Integere mensen hebben vaak moeite met zeggen wat ze bedoelen. Ze hebben moeite met de informatie helder en duidelijk te verspreiden. Verder laten zij zich snel afleiden van hun werkzaamheden. Sommige integere mensen zijn goed in het manipuleren van anderen. Ze houden bewust informatie achter, of ze zijn loslippig met betrekking tot vertrouwelijke informatie. Dit gebeurt vaak met het oog op het eigenbelang.

Omgaan met details
Omgaan met details

Steekwoorden: structureel, plannen en organiseren, resultaat, perfectionistisch

Omschrijving

Deze mensen hebben details en procedures goed in hun hoofd zitten. Deze personen letten bij opdrachten op de details, zij controleren bijvoorbeeld de spelling en houden zich bezig met de vormgeving. Daarnaast houden deze mensen zich vaak bezig met de planning en organisatie van werkzaamheden.

Sterke punten
Deze mensen zijn precies en werken structureel. Zij kijken met een kritisch oog naar opdrachten. Daarnaast beschikken deze mensen ook vaak over de competentie ‘plannen en organiseren’. Zij hebben een goed beeld in het hoofd van het resultaat en de taken die uitgevoerd moeten worden.

Zwakke punten
De kritische houding kan ervoor zorgen dat de omgeving hen ziet als ‘pietluttig’. Verder kan het zijn dat ze zo opgaan in details dat de creativiteit van deze mensen eronder lijdt. Ook kunnen ze doorslaan en hoofdzaken uit het oog verliezen.

Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Steekwoorden: structureel werken, zakelijk en kalm, energie

Omschrijving

Deze personen kunnen blijven presteren in zware tijden. Ze laten zich niet aan de kant zetten door extra werk, tijdsdruk of tegenvallende resultaten. Het maakt deze personen niet uit hoeveel taken ze nog moeten doen, ze hebben doorzettingsvermogen om de taken af te ronden. Deze personen communiceren duidelijk over hun werkzaamheden en over wat zij wel/of niet willen.

Sterke punten
Ondanks de vele werkzaamheden en taken blijven deze personen rustig. Zij kunnen goed relativeren en hun energie goed verdelen over de verschillende werkzaamheden. Deze personen handelen vaak zakelijk en kalm en op deze manier weten zij ook het overzicht te bewaren. Ook structureel werken valt binnen deze competentie. Op die manier kunnen zij veel werkzaamheden naast elkaar uitvoeren. In zware tijden laten deze stressbestendige personen doorzettingsvermogen zien, ze willen graag de verschillende doelen behalen. Het resultaat staat bij deze personen dan ook centraal.

Zwakke punten
Er bestaat een gevaar dat deze mensen stress niet onderkennen. Hierdoor kan het gebeuren dat zij zichzelf voorbij lopen en lopen zij een verhoogd risico op gezondheidsklachten. De eigenschappen ‘zakelijk’ en ‘kalm’ kunnen ook een zwak punt zijn, deze personen kunnen afstandelijk overkomen naar hun omgeving.

Vaardigheden Vertaler AIVD

 • Vasthoudendheid
 • Methodisch werken
 • Zelfmanagement
 • Aandacht voor details
 • Controleren
 • Zelfkennis
 • Rustig blijven
 • Zelfmotivatie
 • Veerkracht
 • Stressbestendig
 • Betrouwbaar
 • Verantwoording
 • Geheimhouding

Persoonlijkheid en Eigenschappen Vertaler AIVD

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Vertaler AIVD passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Vertaler AIVD nodig? 

De Vertaler is een loyaal, zorgzaam, gedreven, zelfverzekerd, praktisch en verantwoordelijk persoon. Hij weet met wat voor geheime documenten er gewerkt wordt en is met deze eigenschappen in staat om de gegevens vertrouwelijk en vlot, maar nauwkeurig te behandelen (Loyalist en Succesvolle werker).

Op sommige momenten kan de Vertaler ook ijdel, pretentieus, prestatiegericht, defensief en onvoorspelbaar overkomen. Collega's zullen dit niet altijd waarderen, maar dankzij een goede combinatie van positieve en negatieve gedragskenmerken weet de Vertaler zijn werkzaamheden naar behoren te verrichten.

Bekijk de persoonstypen voor Vertaler AIVD


Eigenschappen Vertaler AIVD

 • Trouw
 • Integriteit
 • Punctueel
 • Enthousiast
 • Zelfverzekerd
 • Ondernemend



Arbeidsmarktperspectief Vertaler AIVD

Wat zijn de baankansen voor een Vertaler AIVD?

Binnen de AIVD kan de Vertaler een vast contract krijgen, indien er voldoende kwaliteit wordt geleverd. Het is ook mogelijk om binnen de AIVD te solliciteren naar andere functies, afhankelijk van de gestelde eisen en eigen wensen.

Buiten de AIVD zou er gewerkt kunnen gaan worden voor andere overheidsdiensten, zoals de Politie, de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst of voor Defensie.

Buiten de Overheid is het mogelijk om voor multinationale bedrijven te gaan werken, aangezien een functie als Vertaler bij de AIVD een bewijs is van voldoende kennis over buitenlandse talen en tegelijkertijd van integriteit.

Momenteel heeft de AIVD nog vacatures open staan voor Vertalers/Audiobewerkers.

De actuele kans op werk voor een Vertaler AIVD

De kans op werk voor het beroep Vertaler AIVD is op dit moment onbekend.

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Vertaler AIVD

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Vertaler AIVD

Je kunt als Vertaler AIVD een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Vertaler AIVD is onderdeel van de beroepsfamilie Vertalers. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Vertaler AIVD

Doorgroei beroepen voor een Vertaler AIVD

Tolk Pasjtoe

Congrestolk

consecutieftolk

fluistertolk

simultaantolk

Audiotolk

Gerechtstolk

Tolk Finoegrische talen

tolk estisch

tolk fins

tolk hongaars

Tolk Indonesisch

tolk bahasa indonesia

Tolk Koreaans

Tolk Roemeens

Tolk Zuid-Afrikaans

Tolk gebarentaal

Tolk Italiaans

Tolk Marokkaans

Tolk Japans

Tolk Slavische talen

tolk pools

tolk russisch

tolk servo-kroatisch

tolk oekraïns

tolk slowaaks

tolk tsjechisch

tolk wit-russisch

Tolk Arabisch

Tolk Chinees

Tolk Duits

Tolk Engels

Tolk Frans

Tolk Nieuw-Grieks

Tolk Portugees

Tolk Spaans

Tolk Turks

Tolk Scandinavische talen

tolk deens

tolk noors

tolk zweeds

Tolk Somalisch

Tolk Mandarijn

Tolk Hindi

Tolk Bengaals

Tolk Swahili

Tolk Urdu

Tolk Perzisch

tolk farsi

tolk dari

Wetenschappelijk onderzoeker taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker keltische taal- en letterkunde

neerlandicus (onderzoeken/publiceren)

wetenschappelijk onderzoeker afrikaanse taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker arabische taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker portugese taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker slavische taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker chinese taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker duitse taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker engelse taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker esperanto

wetenschappelijk onderzoeker franse taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker friese taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker gebarentalen

wetenschappelijk onderzoeker italiaanse taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker japanse taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker spaanse taal- en letterkunde

assistent in opleiding (aio) taal- en letterkunde

onderzoeker in opleiding (oio) taal- en letterkunde

promovendus taal- en letterkunde

wetenschappelijk onderzoeker nederlandse taal- en letterkunde

Egyptoloog

Sinoloog

Klinisch Linguïst

Wetenschappelijk onderzoeker taal- en literatuurwetenschap

assistent in opleiding (aio) taal- en literatuurwetenschap

onderzoeker in opleiding (oio) taal- en literatuurwetenschap

lexicoloog (onderzoeken/publiceren)

foneticus (onderzoeken/publiceren)

promovendus taal- en literatuurwetenschap

Classicus

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Vertaler AIVD werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Vertaler AIVD meestal werkt.

Waar werkt een Vertaler AIVD?

De Vertaler zal werkzaam worden bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst in Zoetermeer.

Als Vertaler werk je binnen een operationele eenheid van de AIVD. Het betreft dus geen ondersteunende functie zoals de Registrator of Documentair Informatiemedewerker. De Vertaler bevindt zich binnen het hoogste spectrum van staatsgeheimen en geheimhouding. Met de organisatie draagt de Vertaler dus zijn beentje bij aan het veilig houden van de Nederlandse samenleving door het voortijdig ontdekken van gevaren. Deze gevaren kunnen daarna verder onderzocht en doorgeven worden aan het Openbaar Ministerie of de Politie.

Meer weten over werken in de Beveiliging & Bewaking?

Bekijk werken in Beveiliging & Bewaking

Netwerk Vertaler AIVD

Met wie werkt een Vertaler AIVD samen? 

De Vertaler ofAudiobewerker werkt binnen de AIVD. Hij zal geen zakelijke contacten onderhouden met externen. Binnen de operationele afdeling zal er in teamverband gewerkt worden bij het vertalen en analyseren van vertaalde stukken. Deze stukken bedragen schriftelijke of audio/visuele bestanden van potentiële bedreigingen voor Nederland. De gevonden informatie zal vervolgens gedeelt worden met Intelligence Officers en met personen die toestemming hebben om de informatie in te zien. De gegevens zullen gebruikt worden bij het vullen van dossiers over diverse onderwerpen.


 • Intelligence Officiers
 • Vertaler/Audiobewerker
Vertaler AIVD

Interview met een Vertaler AIVD

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Vertaler AIVD:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Vertaler AIVD verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Vertaler AIVD?

De beroepen die verwant zijn aan Vertaler AIVD zijn:
Data-analist
Salaris: €2000 tot €5500
Opleiding: HBO WO
Baankans: Zeer goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Vertaler
Salaris: €1700 tot €3000
Opleiding: HBO
Baankans: Onbekend

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Vertaler AIVD in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

 • Intelligence Officiers
 • Vertaler/Audiobewerker

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2280 tot €3082

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0



Ga direct naar