Opleidingen of training Voorzitter Raad van Bestuur Rotterdam

Zoek je een opleiding Voorzitter Raad van Bestuur in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Voorzitter Raad van Bestuur die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Voorzitter Raad van Bestuur Rotterdam

Zou je graag Voorzitter Raad van Bestuur willen worden? Of ben je al Voorzitter Raad van Bestuur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Voorzitter Raad van Bestuur in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Voorzitter Raad van Bestuur in Rotterdam:

MBA inloopweek persoonlijke adviesgesprekken | 13 - 17 december

MBA inloopweek persoonlijke adviesgesprekken | 13 - 17 december | regio Rotterdam

Welke MBA of managementopleiding past bij jou? Ontdek het tijdens onze Inloopweek van maandag 13 t/m vrijdag 17 december 2021. Plan een gesprek voor vrijblijvend en persoonlijk opleidingsadvies! Al ruim 30 jaar adviseren wij beginnende tot zeer doorgewinterde managers en …

 • Onderwerp opleiding Voorzitter Raad van Bestuur
 • Lesmethode Individueel
 • Prijs € 0,00
 • Duur 1 dag
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Voorzitter Raad van Bestuur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Voorzitter Raad van Bestuur

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Organiseren
Organiseren
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Online Cursussen & Trainingen Voorzitter Raad van Bestuur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Voorzitter Raad van Bestuur. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Voorzitter Raad van Bestuur nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

The Essential MBA

The Essential MBA

With Perlego (The Spotify for Books) you get unlimited access to more than 250,000 professional and self-development books in one simple space for one simple price. You can learn on the go with our mobile app!

 • Onderwerp opleiding Voorzitter Raad van Bestuur
 • Lesmethode E-Learning
 • Prijs € 96,00
 • Duur 1 jaar
mini MBA in Food and Agribusiness Management

mini MBA in Food and Agribusiness Management

The Mini-MBA is a game changer for your career in food and agribusiness. Learn to develop and lead the businesses the world needs, alongside a like-minded global community. This programme is an online learning experience for the sector unlike anything …

 • Onderwerp opleiding Voorzitter Raad van Bestuur
 • Lesmethode E-Learning
 • Prijs € 2.040,00
 • Duur 1 uur

Hoe word je een Voorzitter Raad van Bestuur? 

Er zijn veel verschillende organisaties waar een Raad van Bestuur leiding aan geeft. Dit betekent dat de vereiste achtergrond van een Voorzitter Raad van Bestuur afhangt van het type organisatie waarin hij of zij werkzaam is. Voor sommige posities wordt minimaal HBO niveau gevraagd, maar meestal is de functie alleen toegankelijk voor academici.

Doorgaans is een financiële achtergrond of een opleiding in bedrijfseconomie of organisatiekunde een vereiste. Daarnaast wordt in vacatures gevraagd naar aantoonbare werkervaring in een bestuurspositie bij een vergelijkbare organisatie. Om bijvoorbeeld aan het werk te gaan bij een zorginstelling wordt gevraagd naar ervaring met bedrijfsvoering in een zorgorganisatie. 


Filter