Opleidingen of training Vreemdelingenbegeleider Maastricht

Zoek je een opleiding Vreemdelingenbegeleider in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Vreemdelingenbegeleider die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Vreemdelingenbegeleider Maastricht

Zou je graag Vreemdelingenbegeleider willen worden? Of ben je al Vreemdelingenbegeleider en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Vreemdelingenbegeleider in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Vreemdelingenbegeleider in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Vreemdelingenbegeleider in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Vreemdelingenbegeleider

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Vreemdelingenbegeleider

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Vreemdelingenbegeleider

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Vreemdelingenbegeleider? 

Om Vreemdelingenbegeleider te worden, is geen specifieke opleiding nodig. Wel moet de Vreemdelingenbegeleider minimaal MBO 2 werk- en denkniveau hebben, een rijbewijs hebben en geen strafblad hebben. Tevens moet de Vreemdelingenbegeleider fit zijn en stressbestendig zijn. Als de sollicitant de selectieprocedure doorstaat, mag hij deelnemen aan een interne opleiding tot Vreemdelingenbegeleider.

Vooropleidingen die handig zijn bij werk als Vreemdelingenbegeleider zijn bijvoorbeeld de politieopleiding of een SPH-opleiding. Deze zijn echter niet verplicht.


Filter