Opleidingen Vreemdelingenbegeleider

Zou je graag Vreemdelingenbegeleider willen worden? Of ben je al Vreemdelingenbegeleider en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Vreemdelingenbegeleider, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om Vreemdelingenbegeleider te worden, is geen specifieke opleiding nodig. Wel moet de Vreemdelingenbegeleider minimaal MBO 2 werk- en denkniveau hebben, een rijbewijs hebben en geen strafblad hebben. Tevens moet de Vreemdelingenbegeleider fit zijn en stressbestendig zijn. Als de sollicitant de selectieprocedure doorstaat, mag hij deelnemen aan een interne opleiding tot Vreemdelingenbegeleider.

Vooropleidingen die handig zijn bij werk als Vreemdelingenbegeleider zijn bijvoorbeeld de politieopleiding of een SPH-opleiding. Deze zijn echter niet verplicht.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Vreemdelingenbegeleider

Er zijn geen opleidingen Vreemdelingenbegeleider aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Vreemdelingenbegeleider in werkt

Bekijk alle opleidingen Overheid & Semi-overheid