Opleidingen of training Wachtmeester Marechaussee Zwolle

Zoek je een opleiding Wachtmeester Marechaussee in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Wachtmeester Marechaussee die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Wachtmeester Marechaussee Zwolle

Zou je graag Wachtmeester Marechaussee willen worden? Of ben je al Wachtmeester Marechaussee en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Wachtmeester Marechaussee in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Wachtmeester Marechaussee in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Wachtmeester Marechaussee in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Wachtmeester Marechaussee

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Wachtmeester Marechaussee

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Wachtmeester Marechaussee

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Wachtmeester Marechaussee? 

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Wachtmeester Marechaussee dient de gegadigde in het bezit te zijn van de Nederlandse Nationaliteit en een zwemdiploma en tussen de 17 en 28 jaar oud te zijn. Daarnaast mogen oogafwijkingen niet sterkerzijn dan -2 en +2.

De toekomstige Wachtmeester dient minimaal een VMBO kaderberoepsgerichte leerweg diploma, een VBO C diploma met minimaal vier algemeen vormende vakken (ondermeer Engels en Nederlands), een MBO niveau-3 diploma met Engels en Nederlands of een MAVO diploma te hebben. Tevens geldt de eis dat Nederlands en Engels met een voldoende afgesloten moeten zijn.

De Opleiding tot Wachtmeester duurt 84 weken. 16 weken beslaan de Algemene Militaire Basisvaardigheden. De volgende 68 weken bestaan uit een functieopleiding, gericht op publieke service, politietaken en vreemdelingenwetgeving. De eerste vier weken van de opleiding zijn verplicht intern, bij de rest van de opleiding (en dienstperiode) is er de mogelijkheid tegen betaling gebruik te maken van de faciliteiten van de Marechaussee.

Na afronding van de opleiding is er een dienverplichting van vier jaar.


Filter