Opleidingen Waterbouwkundige

Zou je graag Waterbouwkundige willen worden? Of ben je al Waterbouwkundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Waterbouwkundige, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Technische achtergrondkennis en analytisch inzicht zijn belangrijk voor de Waterbouwkundige. Opleidingen die hier goed bij aansluiten zijn de HBO opleiding Bouwkunde en de WO opleiding Bouwkunde of (Weg- en) Waterbouwkunde.

De 1 beste opleidingen voor een Waterbouwkundige:

Waterbouwer niv. 2

| Open inschrijving |€ 4795.00 |Niveau: MBO+ | Max. deelnemers: 20 | Totale lesduur: 2

De waterbouwer is verantwoordelijk voor het waterbeheer van Nederland. Hij voert een grote diversiteit aan projecten uit: kustverdediging, landaanwinning, reinigen van vervuilde waterbodems, onderhoud aan vaarwegen en allerlei soorten van infrastructurele werken. De (aankomend) waterbouwer verricht zijn werkzaamheden zelfstandig en zet hoogten en richtingen uit voor de verschillende waterbouwkundige constructies. Tijdens zijn werkzaamheden maakt hij …