Opleidingen of training Weginspecteur Maastricht

Zoek je een opleiding Weginspecteur in Maastricht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Weginspecteur die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Weginspecteur Maastricht

Zou je graag Weginspecteur willen worden? Of ben je al Weginspecteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Weginspecteur in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Weginspecteur in Maastricht:

BRL9101 Het toepassen van verkeersmaatregelen (Vakman)

BRL9101 Het toepassen van verkeersmaatregelen (Vakman) | regio Maastricht

Deze training is bedoeld voor mensen die zelf tijdelijke verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering plaatsen (Vakman).  Deze training bestaat uit 2 onderdelen. Medewerker Verkeersmaatregelen BRL9101  Vakman Verkeersmaatregelen BRL9101 Inhoud  Opbouw en gebruik van de Arbo-, de Wegen(Verkeers)Wet, de NOA, het RVV, …

  • Onderwerp opleiding Weginspecteur
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 341,50
  • Duur 2 dagen
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Weginspecteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Weginspecteur

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Weginspecteur? 

Om weginspecteur te worden heb je in ieder geval je rijbewijs nodig en dien je een opleiding op mbo niveau te hebben gedaan.

De Weginspecteur volgt vaak een interne opleiding bij Rijkswaterstaat. Hierbij kan de Weginspecteur de benodigde theoretische kennis en diploma’s verkrijgen. Ook loopt de Weginspecteur mee met een ervaren Weginspecteur en doet zo de benodigde praktijkervaring op. Hierna kan de Weginspecteur zelfstandig aan de slag.


Filter