Werken bij HUMIQ B.V. Werken bij HUMIQ B.V.

Werken bij HUMIQ B.V.

Werkgever
HUMIQ B.V.
Sector
ICT
Aantal medewerkers
501 tot 1000
Locatie
Groningen
Gemiddelde beoordeling
0,0
Aantal reviews
0
Aantal huidige vacatures
0

Over HUMIQ B.V.

In 1978 startte HUMIQ, in die tijd onder de naam ICT, haar werkzaamheden met het leveren van embedded software voor industriÌÇle toepassingen en technologisch complexe geautomatiseerde oplossingen voor het managen en controleren van bedrijfsprocessen in verschillende marktsegmenten. HUMIQ realiseert samen met haar klanten complexe embedded systemen. Geavanceerde technologische expertise wordt met relevante domein en/of marktkennis gecombineerd. Ons activiteitengebied is breed en loopt van de ontwikkeling van IP- gebaseerde, vaste en mobiele telecommunicatie diensten en geautomatiseerde industriÌÇle productieprocessen middels productie- en procesautomatisering tot aan de ontwikkeling van geautomatiseerde afhandeling van goederenstromen.

Onze oplossingen vereisen kennis van enerzijds user interface ontwikkeling en anderzijds communicatieprotocollen en hardware/software interfaces. Door uw software ontwikkeling samen met HUMIQ uit te voeren of aan HUMIQ uit te besteden, verhoogt u de efficiency van het ontwikkelproces en de kwaliteit van complexe systemen.

Daarnaast ontwikkelt en levert HUMIQ diensten met een hoge toegevoegde waarde op het deelgebied testen binnen de systeemontwikkeling. Met deze dienstverlening zijn we sterk vertegenwoordigd in de markt middels onze participatie in Improve Quality Services BV.

Dresscultuur:
Beroepsgroepen:

Ervaringen van anderen die werken bij HUMIQ B.V.

Gemiddelde beoordeling: 0,0
Salaris & Voorwaarden:
Carrière & Groeimogelijkheden:
Sfeer & Collega's:
Flexibele Tijdsindeling:
Werkinhoud & Doelstelling:
Persoonlijke Ontwikkeling:
Aantal reviews: 0
Werkplek & Locatie:
Initiatief & Zelfstandigheid:
Cultuur & Leiding:
Balans Werk/Privé:
Lunch(mogelijkheid) & Koffie:

Laatste reviews

Er zijn nog geen werkgevers beoordeeld.


Vacatures bij HUMIQ B.V.

Voor dit bedrijf zijn er op dit moment geen vacatures.