Werken in de Gemeente

De gemeente kennen we allemaal. Het valt natuurlijk binnen de sector overheid, alleen vonden wij het toch belangrijk om deze apart te benoemen. Hoewel ook ambtenaarsfuncties bij deze sector horen, vallen hier toch specifieke beroepen onder zoals burgemeester en wethouder. Denk ook aan beroepen als gemeentegriffier en beleidsmedewerker.

Wat wordt er verdiend in de sector Gemeente?

Voor gemeentemedewerkers geldt een cao met 20 salarisschalen. De salarissen lopen grofweg uiteen van €1500,- tot €9300,- per maand. Voor medewerkers die door een arbeidsbeperking niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen, is er een aparte salarisschaal.  

Werkgevers in de Gemeente

Je vindt hieronder het overzicht van werkgevers in de Gemeente. Naast de algemene bedrijfsinformatie vind je per werkgever ook de ervaringen van mensen die er nu werken of gewerkt hebben. De reviews geven een beoordeling van ervaringen van mensen die er nu werken of gewerkt hebben. De reviews geven een beoordeling van onder andere de bedrijfsdoelstelling en jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Je kan hieronder vinden welke werkgevers er in de Gemeente actief zijn. Wanneer je direct weet van welke werkgever je de informatie wilt vinden, kun je deze ook direct via de zoekbalk vinden.

Deel je ervaring met werken bij jouw werkgever en help andere bezoekers met hun keuze.

Beste beoordeelde werkgevers in de Gemeente

gemeente Beuningen

Locatie: Gelderland

Openstaande vacatures: 0

Aantal medewerkers: 51 tot 200

Impower Op Zuid

Locatie: Zuid-Holland

Openstaande vacatures: 0

Aantal medewerkers: 1 tot 50

Meest gevraagde beroepen in de Gemeente:

Wij hebben de meest gevraagde beroepen in de Gemeente voor jou in kaart gebracht. De beroepen met de meeste vacatures en het beste actuele arbeidsmarkt perspectief staan bovenaan. Het arbeidsmarktperspectief wordt 4 keer per jaar bijgewerkt, zodat je altijd een zeer actueel overzicht hebt van de beroepen in de Gemeente met de beste baankansen.

Buurtbemiddelaar
Salaris: onbekend
Opleiding: Geen, Cursus / Bijscholing
Baankans:
Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep buurtbemiddelaar. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je buurtbemiddelaar wordt.
Radicaliseringsambtenaar
Salaris: onbekend
Opleiding: Geen
Baankans:
Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep radicaliseringsambtenaar. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je radicaliseringsambtenaar wordt.

Vacatures Gemeente

Weet je al direct voor welk beroep je vacatures wilt vinden? Zoek dan gelijk. Onder de zoekbalk vind je de beroepen in de Gemeente met de meeste vacatures.

Beroepen met de meeste vacatures in de Gemeente

Hieronder vind je het overzicht van vacatures in de Gemeente. De vacatures zijn ingedeeld per beroep. Wanneer je op de tegel klikt, kom je op de overzichtspagina van vacatures van het beroep terecht. Het overzicht is gerangschikt op meeste vacatures per beroep.

Opleidingen in de Gemeente

Weet je al wat voor opleiding wilt vinden? Zoek dan hieronder.

Opleiding Buurtbemiddelaar
Opleiding: -
Competenties: Aanpassingsvermogen
Beroepsgroep: Beleid & Organisatie

Huidig aantal opleidingen

1
Om buurtbemiddelaar te worden is het niet noodzakelijk om een specifieke opleiding gevolgd te hebben. Natuurlijk dien je wel geschikt te zijn om de functie van buurtbemiddelaar te mogen vervullen. Verder is het van belang om een training te volgen…