Opleidingen of training Werkmeester Arbeid Maastricht

Zoek je een opleiding Werkmeester Arbeid in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Werkmeester Arbeid die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Werkmeester Arbeid Maastricht

Zou je graag Werkmeester Arbeid willen worden? Of ben je al Werkmeester Arbeid en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Werkmeester Arbeid in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Werkmeester Arbeid in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Werkmeester Arbeid in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Werkmeester Arbeid

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Werkmeester Arbeid

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Werkmeester Arbeid

Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Werkmeester Arbeid? 

Om in aanmerking te komen voor de functie van Werkmeester Arbeid dient men in het bezit te zijn van een MBO diploma en enige relevante werkervaring. Deze ervaring dient opgedaan te zijn binnen een leidinggevende functie en binnen de houtbewerkingsnijverheid. Verwacht wordt dat de Werkmeester kennis heeft over de te gebruiken machines, gangbare procedures en in staat is om zijn kennis over te dragen aan de gedetineerde werkers op de afdeling. Aangezien de gedetineerden niet allemaal uit Nederland komen, kan een buitenlandse taal van pas komen.

De Werkmeester dient minimaal 25 jaar oud te zijn bij de indiensttreding.


Filter