Opleidingen of training Wetgevingsjurist Utrecht

Zoek je een opleiding Wetgevingsjurist in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Wetgevingsjurist die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Wetgevingsjurist Utrecht

Zou je graag Wetgevingsjurist willen worden? Of ben je al Wetgevingsjurist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Wetgevingsjurist in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Wetgevingsjurist in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Wetgevingsjurist in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Wetgevingsjurist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Wetgevingsjurist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Wetgevingsjurist

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Onderhandelen
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap

Hoe word je een Wetgevingsjurist? 

Na een studie in Rechten dient men, om wetgevingsjurist te worden, een Master in Wetgeving te volgen bij de Academie voor Wetgeving, waarna men zich 'Master of Legislation' mag noemen. Deze Master heeft een strenge selectie-procedure, en combineert lesgeven met praktijk-ervaring. Hierdoor is het een zware opleiding, maar kan men al tijdens de studie geld gaan verdienen.


Filter