U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Teamleider Salarisadministratie

Teamleider Salarisadministratie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een teamleider Salarisadministratie? Lees de functieomschrijving.

Een Teamleider Salarisadministratie is verantwoordelijk voor de personele en operationele aansturing binnen het team van de administratief medewerkers. Men bewaakt de werkdruk, het serviceniveau en de ontwikkeling die speelt op de afdeling. Een Teamleider Salarisadministratie  controleert en stuurt de afdeling aan. Men bewaakt het kwaliteitsniveau van de medewerkers en begeleidt hen in hun professionele ontwikkeling. Daarnaast geeft de Teamleider Salarisadministratie advies aan cliënten op het gebied van salarisverwerking. Uitleg wordt gegeven welke vorm het beste past binnen hun bedrijf. Een Teamleider Salarisadministratie zorgt  ervoor, dat de duizenden uitzendkrachten, gedetacheerden en niet te vergeten het eigen personeel, op het afgesproken moment precies het juiste salaris ontvangen. Ook de daaraan gekoppelde facturen dienen foutloos de deur uit te gaan. Iedere week en elke maand opnieuw. Ook moeten aangiften en afdrachten van loonheffing, sociale verzekeringen en pensioenen tijdig en correct plaatsvinden en dienen de instanties als UWV, Belastingdienst steeds tijdig over de gewenste gegevens beschikken.

Mensen vonden ons op: Job Teamleider Salarisadministratie, Baan Teamleider Salarisadministratie, Teamleider Salarisadministratie Worden, Functie-eisen Teamleider Salarisadministratie, Verantwoordelijkheden Teamleider Salarisadministratie, Functieprofiel Teamleider Salarisadministratie, Wat doet een Teamleider Salarisadministratie, Werken als Teamleider Salarisadministratie.

Teamleider Salarisadministratie worden: Opleiding tot teamleider Salarisadministratie

Als Teamleider Salarisadministratie heeft een HBO werk/ en denkniveau. Daarnaast in ieder geval tenminste twee jaar relevante werkervaring en ervaring in het leidinggeven. Men dient te beschikken over een afgeronde HBO opleiding aangevuld met een PDL diploma (PraktijkDiploma Loonadministratie).

 

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Teamleider Salarisadministratie, Teamleider Salarisadministratie Worden, Opleidingsniveau Teamleider Salarisadministratie, Scholing Teamleider Salarisadministratie, Studie Teamleider Salarisadministratie, Bijscholing Teamleider Salarisadministratie, Omscholing Teamleider Salarisadministratie.

Organisaties waar een teamleider Salarisadministratie doorgaans werkzaam is

Een Teamleider Salarisadministratie is werkzaam op een administratieafdeling van een kantoor. Dit kan zowel in de zakelijke dienstverlening zijn als bij de overheid, bijvoorbeeld bij een Provincie of een Gemeente.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Teamleider Salarisadministratie, Teamleider Salarisadministratie Worden, Opleidingsniveau Teamleider Salarisadministratie, Scholing Teamleider Salarisadministratie, Studie Teamleider Salarisadministratie, Bijscholing Teamleider Salarisadministratie, Omscholing Teamleider Salarisadministratie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden teamleider Salarisadministratie

Een Teamleider Salarisadministratie verdient zo´n € 2000 tot  € 5000 bruto per maand, mede afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Mensen vonden ons op: Salaris Teamleider Salarisadministratie, Loon Teamleider Salarisadministratie, Wat verdien je als Teamleider Salarisadministratie, Salarisschaal Teamleider Salarisadministratie, Salarisindicatie Teamleider Salarisadministratie, Bonus Teamleider Salarisadministratie, CAO Teamleider Salarisadministratie, Brutoloon Teamleider Salarisadministratie, Nettoloon Teamleider Salarisadministratie, Vakantiedagen Teamleider Salarisadministratie, Pensioen Teamleider Salarisadministratie.

Competenties, skills & vaardigheden teamleider salarisadministratie

 • Klantgerichtheid
 • Coachen
 • Ambitie
 • Financieel bewustzijn
 • Plannen en organiseren
 • Accuratesse
Mensen vonden ons op: Kennis Teamleider Salarisadministratie, Vaardigheden Teamleider Salarisadministratie, Attitude Teamleider Salarisadministratie, Kwalificaties Teamleider Salarisadministratie, Competentieprofiel Teamleider Salarisadministratie.

Boeken voor het beroep teamleider salarisadministratie

Wil je meer weten over het beroep teamleider salarisadministratie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je teamleider salarisadministratie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken teamleider salarisadministratie te komen.

logistiek teamleider lt doorstroom van lm naar lt | Ovd

Nederlands | Onbekende bindwijze | 9789461718181

Van dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar....

Begeleidingsvaardigheden voor teamleiders | John Sijnke

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789035223547 | 110 pagina's

Begeleidingsvaardigheden voor teamleiders is de weerslag van ervaring met trainingen voor teamleiders. Het geeft de hedendaagse teamleider in de zorgsector instrumenten in handen voor het begeleiden van teams, het bepalen van de eigen positie en stijl en ...

Logistiek teamleider MBO-LT-17-BP3-00 | Ovd Educatieve Uitgeverij

lT Pakket BasisK 1-3 ProfielK1-2 theorie, school- en praktijkopdrachten - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789461718143

Van dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar....

Mensen vonden ons op: boeken voor Teamleider Salarisadministratie, Teamleider Salarisadministratie ebooks, boek Teamleider Salarisadministratie.

Persoonstypen teamleider Salarisadministratie

Een Teamleider Salarisadministratie is iemand zeer analytisch en met inzicht zijn dagelijks werk verricht (Waarnemer)  Het is daarnaast erg belangrijk om onafhankelijk en zelfverzekerd (een Baas) om te gaan met zijn of haar team om er zeker van te zijn dat de hoogste kwaliteit te leveren is voor de afdelingen en het bedrijf.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Teamleider Salarisadministratie, Karakter Teamleider Salarisadministratie.

Netwerk teamleider Salarisadministratie

De Teamleider Salarisadministratie staat dagelijks in contact met zijn of haar afdeling en diens medewerkers. Daarnaast heeft de Teamleider veel te maken met de opdrachtgevers waar men voor werkt.

Mensen vonden ons op: Collega’s Teamleider Salarisadministratie, Medewerkers Teamleider Salarisadministratie.

Is het beroep teamleider Salarisadministratie iets voor jou?

Zou je graag teamleider Salarisadministratie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als teamleider Salarisadministratie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Teamleider Salarisadministratie, beroepskeuzetest Teamleider Salarisadministratie, beroep Teamleider Salarisadministratie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden teamleider Salarisadministratie

Via opleidingen kan een Teamleider Salarisadministratie goed doorgroeien naar een zelfstandige functie in de accountancy of het managementniveau.

Arbeidsmarktperspectief score teamleider Salarisadministratie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep teamleider Salarisadministratie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Teamleider Salarisadministratie, Promotie mogelijkheden Teamleider Salarisadministratie, Carriere Teamleider Salarisadministratie.

Solliciteren op de functie teamleider Salarisadministratie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als teamleider Salarisadministratie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor teamleider Salarisadministratie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als teamleider Salarisadministratie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Teamleider Salarisadministratie, CV Teamleider Salarisadministratie, sollicitatie Teamleider Salarisadministratie.

Interviews met teamleider Salarisadministratie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen teamleider Salarisadministratie

 • Accountant, Administrateur, Boekhouder

Vacatures teamleider salarisadministratie

Op zoek naar een nieuwe baan als Teamleider Salarisadministratie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Teamleider Salarisadministratie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een Teamleider Salarisadministratie is verantwoordelijk voor de personele en operationele aansturing binnen het team van de administratief medewerkers. Men bewaakt de werkdruk, het serviceniveau en de ontwikkeling die speelt op de afdeling. Een Teamleider Salarisadministratie  controleert en stuurt de afdeling aan.

Beoordeling Teamleider Salarisadministratie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Teamleider Salarisadministratie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Teamleider Salarisadministratie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep