Teamleider Salarisadministratie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Teamleider Salarisadministratie? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep teamleider salarisadministratie. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je teamleider salarisadministratie wordt.

 

Wat is een Teamleider Salarisadministratie?

Een Teamleider Salarisadministratie is verantwoordelijk voor de personele en operationele aansturing binnen het team van de administratief medewerkers. Men bewaakt de werkdruk, het serviceniveau en de ontwikkeling die speelt op de afdeling. Een Teamleider Salarisadministratie  controleert en stuurt de afdeling aan. Men bewaakt het kwaliteitsniveau van de medewerkers en begeleidt hen in hun professionele ontwikkeling. Daarnaast geeft de Teamleider Salarisadministratie advies aan cliënten op het gebied van salarisverwerking. Uitleg wordt gegeven welke vorm het beste past binnen hun bedrijf. Een Teamleider Salarisadministratie zorgt  ervoor, dat de duizenden uitzendkrachten, gedetacheerden en niet te vergeten het eigen personeel, op het afgesproken moment precies het juiste salaris ontvangen. Ook de daaraan gekoppelde facturen dienen foutloos de deur uit te gaan. Iedere week en elke maand opnieuw. Ook moeten aangiften en afdrachten van loonheffing, sociale verzekeringen en pensioenen tijdig en correct plaatsvinden en dienen de instanties als UWV, Belastingdienst steeds tijdig over de gewenste gegevens beschikken.Wil je werken als Teamleider Salarisadministratie?

Werk je al als Teamleider Salarisadministratie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Teamleider Salarisadministratie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Teamleider Salarisadministratie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Teamleider Salarisadministratie in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Afdeling, Medewerkers, Klant, Computer

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2000 tot €5000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Teamleider Salarisadministratie

Wat verdient een Teamleider Salarisadministratie?

Een Teamleider Salarisadministratie verdient zo´n € 2000 tot  € 5000 bruto per maand, mede afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Salarisschaal Teamleider Salarisadministratie

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Teamleider Salarisadministratie

Er zijn geen vacatures Teamleider Salarisadministratie aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Teamleider Salarisadministratie in werkt.

Meer weten over de sector waar een Teamleider Salarisadministratie in werkt

Bekijk werken in Zakelijke Dienstverlening

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Teamleider Salarisadministratie

Wat is de toekomst van Teamleider Salarisadministratie?

Via opleidingen kan een Teamleider Salarisadministratie goed doorgroeien naar een zelfstandige functie in de accountancy of het managementniveau.

Baankans Teamleider Salarisadministratie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Teamleider Salarisadministratie worden: Opleidingen tot Teamleider Salarisadministratie

Wil je Teamleider Salarisadministratie worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Teamleider Salarisadministratie.

Hoe word je een Teamleider Salarisadministratie? 

Als Teamleider Salarisadministratie heeft een HBO werk/ en denkniveau. Daarnaast in ieder geval tenminste twee jaar relevante werkervaring en ervaring in het leidinggeven. Men dient te beschikken over een afgeronde HBO opleiding aangevuld met een PDL diploma (PraktijkDiploma Loonadministratie).

 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Teamleider Salarisadministratie

Er zijn geen opleidingen Teamleider Salarisadministratie aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Teamleider Salarisadministratie in werkt

Bekijk alle opleidingen Zakelijke Dienstverlening

Omscholen of doorgroeien tot Teamleider Salarisadministratie

Als je Teamleider Salarisadministratie wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Teamleider Salarisadministratie zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Teamleider Salarisadministratie

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Teamleider Salarisadministratie?

Competenties en Vaardigheden Teamleider Salarisadministratie

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Teamleider Salarisadministratie nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Teamleider Salarisadministratie nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Teamleider Salarisadministratie

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Coachen
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren

Persoonlijkheid van een Teamleider Salarisadministratie

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Teamleider Salarisadministratie. Als Teamleider Salarisadministratie wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Teamleider Salarisadministratie:


zie volledige beschrijving persoonstype Teamleider Salarisadministratie

Vakkennis voor een Teamleider Salarisadministratie

Het is voor een Teamleider Salarisadministratie ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Teamleider Salarisadministratie zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Teamleider Salarisadministratie


Werkervaring Teamleider Salarisadministratie

Het is voor een startend Teamleider Salarisadministratie die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Teamleider Salarisadministratie is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals .

Iets anders leren?

Is Teamleider Salarisadministratie het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Teamleider Salarisadministratie

Met wie werkt een Teamleider Salarisadministratie samen? 

De Teamleider Salarisadministratie staat dagelijks in contact met zijn of haar afdeling en diens medewerkers. Daarnaast heeft de Teamleider veel te maken met de opdrachtgevers waar men voor werkt.


  • Afdeling, Medewerkers, Klant, Computer
Teamleider Salarisadministratie


Organisaties waar een Teamleider Salarisadministratie werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Teamleider Salarisadministratie meestal werkt.

Waar werkt een Teamleider Salarisadministratie?

Een Teamleider Salarisadministratie is werkzaam op een administratieafdeling van een kantoor. Dit kan zowel in de zakelijke dienstverlening zijn als bij de overheid, bijvoorbeeld bij een Provincie of een Gemeente.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Teamleider Salarisadministratie

Waar kun je het beste werken als Teamleider Salarisadministratie? Hieronder vind je de best door de Teamleider Salarisadministratie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Teamleider Salarisadministratie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Teamleider Salarisadministratie:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Teamleider Salarisadministratie.

Welke competenties heeft een Teamleider Salarisadministratie nodig?

Een Teamleider Salarisadministratie heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Teamleider Salarisadministratie

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Teamleider Salarisadministratie passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Teamleider Salarisadministratie nodig? 

Een Teamleider Salarisadministratie is iemand zeer analytisch en met inzicht zijn dagelijks werk verricht (Waarnemer)  Het is daarnaast erg belangrijk om onafhankelijk en zelfverzekerd (een Baas) om te gaan met zijn of haar team om er zeker van te zijn dat de hoogste kwaliteit te leveren is voor de afdelingen en het bedrijf.

Bekijk de persoonstypen voor Teamleider Salarisadministratie


Baas


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Teamleider Salarisadministratie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Teamleider Salarisadministratie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Teamleider Salarisadministratie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Teamleider Salarisadministratie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Teamleider Salarisadministratie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Teamleider Salarisadministratie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Teamleider Salarisadministratie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Teamleider Salarisadministratie iets voor je?

Zou je graag Teamleider Salarisadministratie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Teamleider Salarisadministratie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Teamleider Salarisadministratie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar