U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Webcamgirl

Webcamgirl worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een webcamgirl? Lees de functieomschrijving.

Het beroep Webcamgirl (ook wel Webcambabe of Webcammeisje genoemd) - voor zoverre het echt een beroep betreft - is de laatste tijd erg in opkomst. Sinds de groei van internet en het onstaan van webcams en webcamsoftware zoals bijv. skype is de sexindustrie zich hier voor een groot deel op gaan storten. Een aantal internetbedrijven is zich specfiek gaan richten op de webcamsexindustrie. Meisjes melden zich hierbij aan en krijgen per sessie betaald. Het overgrote deel van wat de klant betaalt gaat naar het bedrijf.

Als Webcammeisje kun je anoniem werken. Je krijgt een online nickname toegewezen waardoor mensen niet weten wie je bent. Als de sessie eenmaal begint kan zich een aantal zaken voordoen: het meisje kan een chatsessie doen, en het daarbij laten. Eventueel kan de webcamgirl ook een striptease geven om de klant zo op te winden. Uiteindelijk is het zelfs mogelijk om seksuele handelingen uit te voeren, maar dit zullen bedrijven alleen aanbieden als de klanten daarvoor fikse bedragen betalen.

Mensen vonden ons op: Job Webcamgirl, Baan Webcamgirl, Webcamgirl Worden, Functie-eisen Webcamgirl, Verantwoordelijkheden Webcamgirl, Functieprofiel Webcamgirl, Wat doet een Webcamgirl, Werken als Webcamgirl.

Webcamgirl worden: Opleiding tot webcamgirl

Voor het beroep Webcamgirl hoef je geen opleiding of cursus gevolgd te hebben. Om kunnen gaan met een webcam is het belangrijkst. Eventueel krijg je intern wel een scholing waarbij je leer hoe je een sessie van A tot Z doorloopt. Hier zijn namelijk standaardprotocollen voor om e.e.a. zo efficiënt mogelijk te houden.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Webcamgirl, Webcamgirl Worden, Opleidingsniveau Webcamgirl, Scholing Webcamgirl, Studie Webcamgirl, Bijscholing Webcamgirl, Omscholing Webcamgirl.

Organisaties waar een webcamgirl doorgaans werkzaam is

Je werkt standaard voor profit bedrijven: de sexindustrie is namelijk compleet gericht op winst maken en het exploiteren van werknemers en klanten.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Webcamgirl, Webcamgirl Worden, Opleidingsniveau Webcamgirl, Scholing Webcamgirl, Studie Webcamgirl, Bijscholing Webcamgirl, Omscholing Webcamgirl.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden webcamgirl

In feite is het beroep Webcambabe een freelance baantje of zelfs voor velen een bijbaan. Het uurtarief ligt gemiddeld dubbel of zelfs drie keer zo hoog vergeleken met bijv. werk in de retail, horeca of administratie. Je moet er dan ook wel het een en ander voor over hebben. In principe bepaal je in elk geval zelf hoeveel je verdient: hoe meer sessies je doet, des te meer inkomsten er zijn.

Mensen vonden ons op: Salaris Webcamgirl, Loon Webcamgirl, Wat verdien je als Webcamgirl, Salarisschaal Webcamgirl, Salarisindicatie Webcamgirl, Bonus Webcamgirl, CAO Webcamgirl, Brutoloon Webcamgirl, Nettoloon Webcamgirl, Vakantiedagen Webcamgirl, Pensioen Webcamgirl.

Competenties, skills & vaardigheden webcamgirl

 • Flexibiliteit
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Inzicht in omgeving
 • Anticiperen
 • In staat zijn om iemand op te winden op allerlei mogelijke manieren
 • Geen gêne kennen, zelfvertrouwen hebben
 • Omgaan met een webcam en webcamsoftware
Mensen vonden ons op: Kennis Webcamgirl, Vaardigheden Webcamgirl, Attitude Webcamgirl, Kwalificaties Webcamgirl, Competentieprofiel Webcamgirl.

Boeken voor het beroep webcamgirl

Wil je meer weten over het beroep webcamgirl? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je webcamgirl bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken webcamgirl te komen.

YA Thriller - Webcamgirls | Theo Hoogstraaten

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789025111694 | 160 pagina's

‘Ben je alleen?’ ‘Ja en ik houd mijn kleren aan vandaag.’ Hij begon te lachen. ‘Zal ik eens laten zien hoe je er zonder uitziet?’ ‘Dat weet ik zo ook wel. Als je vervelend gaat doen, blok ik je.’ ‘Niet doen. Ik wil weten wat er is gebeurd.’ ‘Onze keet is ...

Webcamgirls | Theo Hoogstraaten

Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789025112110 | 165 pagina's

`Ben je alleen? `Ja en ik houd mijn kleren aan vandaag. Hij begon te lachen. `Zal ik eens laten zien hoe je er zonder uitziet? `Dat weet ik zo ook wel. Als je vervelend gaat doen, blok ik je. `Niet doen. Ik wil weten wat er is gebeurd. `Onze keet is vrijd...

Cam Girls (Stories of Webcam Performers) | Hayden Carey Humpier

Engels | E-book | 9781311348159

The erotic stories of webcam performers. Short stories featuring the sexual exploits of singles and couples as they explore their interest in various sexual situations. This book is a collection of five short stories, previously available as individual bo...

Mensen vonden ons op: boeken voor Webcamgirl, Webcamgirl ebooks, boek Webcamgirl.

Persoonstypen webcamgirl

In principe voldoet slechts een persoonstype aan het ideale profiel van een Webcambabe en dat is de Gever.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Webcamgirl, Karakter Webcamgirl.

Netwerk webcamgirl

Het contact van een Webcamgirl beperkt zich tot haar klanten. Tevens heb je zo nu en dan contact met je werkgever. Het contact wat je als Webcamgirl hebt is echter natuurlijk wel wat inniger in vergelijking met standaard werkrelaties.

Mensen vonden ons op: Collega’s Webcamgirl, Medewerkers Webcamgirl.

Is het beroep webcamgirl iets voor jou?

Zou je graag webcamgirl willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als webcamgirl bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Webcamgirl, beroepskeuzetest Webcamgirl, beroep Webcamgirl kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden webcamgirl

Als Webcambabe heb je het werk voor het uitzoeken. 99% van de meisjes, of misschien nog wel meer, zou dit beroep niet snel uit willen oefenen. Er zijn echter wel genoeg mannen die om dit soort diensten vragen. Er ligt dus genoeg werk als je dit soort baantjes zoekt.

Arbeidsmarktperspectief score webcamgirl

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep webcamgirl. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Webcamgirl, Promotie mogelijkheden Webcamgirl, Carriere Webcamgirl.

Solliciteren op de functie webcamgirl

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als webcamgirl dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor webcamgirl belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als webcamgirl. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Webcamgirl, CV Webcamgirl, sollicitatie Webcamgirl.

Interviews met webcamgirl

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen webcamgirl

Vacatures webcamgirl

Op zoek naar een nieuwe baan als Webcamgirl? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Webcamgirl. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Het beroep Webcamgirl (ook wel Webcambabe of Webcammeisje genoemd) - voor zoverre het echt een beroep betreft - is de laatste tijd erg in opkomst. Sinds de groei van internet en het onstaan van webcams en webcamsoftware zoals bijv. skype is de sexindustrie zich hier voor een groot deel op gaan storten.

Beoordeling Webcamgirl

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Webcamgirl' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Webcamgirl

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

ik heb een vraag ben je niet verplicht je gezicht te laten zien

Door: tiffany

Reageer op dit beroep