Accountmanager Vastgoed Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Accountmanager Vastgoed? Lees de functieomschrijving.

Als Accountmanager Vastgoed ben je vooral bezig met het ontwikkelen en toepasbaar maken van het beleid op het gebied van vastgoed en huisvestingsbeheer. Dit geldt zowel voor de korte als voor de lange termijn. Vaak geef je hiernaast ook nog leiding aan projecten, ben je bezig met onderzoek en evalueer je het gevoerde beleid. Ook ben je als Accountmanager Vastgoed bezig met de aankoop, huur, verhuur, ingebruikname en het afstoten van vastgoed.

Daarnaast is het erg belangrijk dat je de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de markt volgt, op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Verder fungeer je vaak als contactpersoon voor de klanten. Je hebt veel verantwoordelijkheden. Tot slot ben je een belangrijk deel van je tijd bezig met het coördineren van en adviseren over vastgoedprojecten op tactisch en strategisch niveau, over bijvoorbeeld de koop en verhuur of het afstoten van vastgoed.

Wil je werken als Accountmanager Vastgoed?

Werk je al als Accountmanager Vastgoed en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Accountmanager Vastgoed worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Accountmanager Vastgoed, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Accountmanager Vastgoed in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Makelaar

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3500 tot €5000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

1


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Accountmanager Vastgoed

Wat verdient een Accountmanager Vastgoed?

Als Accountmanager Vastgoed verdien je zo rond de €3500 en €5000 bruto per maand. Dit salaris is sterk afhankelijk van het bedrijf waarvoor je werkzaam bent en van het aantal jaar ervaring dat je hebt. Grotere bedrijven zullen namelijk meer betalen terwijl kleine bedrijven daar waarschijnlijk daar minder snel toe geneigd zullen zijn. Dit geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden. Het ene bedrijf zal namelijk wel een auto van de zaak willen betalen terwijl kleinere bedrijven hier niet de financiële middelen voor hebben.

Salarisschaal Accountmanager Vastgoed

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Accountmanager Vastgoed

Op zoek naar een nieuwe baan als Accountmanager Vastgoed? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Accountmanager Vastgoed. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Accountmanager Vastgoed vacatures

Sales in de Vastgoedsector
NRW Invest
Ben jij op zoek naar de eerste stap in jouw salescarriere?Weet jij hoe je een overvolle markt moet domineren en ben jij in staat om de pareltjes op afstand te …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Accountmanager Vastgoed

Hoe goed is de toekomst voor de Accountmanager Vastgoed? 

Over het arbeidsmarktperspectief  van de Accountmanager Vastgoed is vrij weinig bekend. Het is vooral afhankelijk van de economische situatie. Gaat het namelijk goed met de woning- en verhuurmarkt dan zal er veel vraag zijn naar Accountmanagers. Gaat het daarentegen juist slecht met de woning- en verhuurmarkt dan zal die vraag dalen.

Dit kan ook weer per regio verschillen. Ook over de doorgroeimogelijkheden van de Accountmanager Vastgoed valt weinig te zeggen. Het is een zeer specifieke functie met weinig doorgroeimogelijkheden. Mogelijk kan je overstappen naar een andere sector waarbinnen je dan aan de slag gaat als Accountmanager voor een ander product. Dat vergroot je kansen op de arbeidsmarkt, want er zijn altijd veel vacatures accountmanager te vinden.

Baankans Accountmanager Vastgoed

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

1


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Accountmanager Vastgoed worden: Opleidingen tot Accountmanager Vastgoed

Hoe word je een Accountmanager Vastgoed? 

Er bestaat geen opleiding die direct opleidt tot Accountmanager Vastgoed.  Belangrijk is dat je een commerciële studie hebt gevolgd op HBO- of WO-niveau. Hiermee kun je vaak aan de slag als Accountmanager Huur.

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Accountmanager Vastgoed

Vastgoedspecialist (Allround)
Een carrière in de vastgoed business kan zéér lucratief zijn mits je weet wat je doet. Heb jij hier wel oren naar? Word dan expert op het gebied van vastgoed met de …
Meer opleidingen Accountmanager Vastgoed

Weet je nog niet of je Accountmanager Vastgoed wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Accountmanager Vastgoed of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Accountmanager Vastgoed

Met wie werkt een Accountmanager Vastgoed samen? 

Als Accountmanager Aastgoed zul je vooral in aanraking komen met de medewerkers van de vastgoedbureaus waarmee je onderhandelt over nieuwe opdrachten. Verder zul je veel te maken krijgen met medewerkers van het bedrijf waarvoor je werkt. Je zal vaak  met hen samen plannen moet doorspreken en moet overleggen over aankomende projecten. Naast de vastgoedbureaus als klanten zal je ook met de andere opdrachtgevers in aanraking komen zoals makelaarkantoren, huisvestingbureaus en gemeentes.


  • Makelaar
Accountmanager Vastgoed


Organisaties waar een Accountmanager Vastgoed werkzaam is

Waar werkt een Accountmanager Vastgoed meestal? 

Als Accountmanager Vastgoed ben je vaak werkzaam voor bureaus die gespecialiceerd zijn in het aankopen, verhuren en afstoten van vastgoed. Binnen dit bedrijf oefen jij dan je functie uit als Accountmanager. Deze bedrijven zijn maken deel uit van de profit-sector. Het kan voorkomen dat je de gemeente als opdrachtgever hebt. Gemeenten maken deel uit van de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Sales & Verkoop?

Bekijk werken in Sales & Verkoop

Best beoordeelde werkgevers Accountmanager Vastgoed

Waar kun je het beste werken als Accountmanager Vastgoed? Hieronder vindt je de best door de Accountmanager Vastgoed beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Accountmanager Vastgoed.

Competenties, Skills en Vaardigheden Accountmanager Vastgoed:

Welke competenties heeft een een Accountmanager Vastgoed nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Accountmanager Vastgoed

Wat voor persoonlijkheid heb je als Accountmanager Vastgoed nodig? 

Als Accountmanager Vastgoed is het belangrijk dat je zelfverzekerd bent. Hierdoor heb je namelijk een betere uitstraling naar klanten toe en dat zorgt vaak voor meer vertrouwen bij de klanten (Succesvolle Werker). Verder is het ook erg belangrijk dat je ijverig en gedreven je werk beoefent omdat je de belangrijke taak hebt om zoveel mogelijk nieuwe opdrachtgevers binnen te halen (Succesvolle Werker).

Productief en gedisciplineerd zijn, zijn ook eigenschappen die goed van pas komen als je als Accountmanager Huur aan de slag wil omdat het belangrijk is dat je nieuwe opdrachtgevers binnen haalt ( Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Accountmanager Vastgoed


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Accountmanager Vastgoed

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Accountmanager Vastgoed

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Accountmanager Vastgoed

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Accountmanager Vastgoed

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Accountmanager Vastgoed dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Accountmanager Vastgoed belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Accountmanager Vastgoed. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Accountmanager Vastgoed iets voor je?

Zou je graag Accountmanager Vastgoed willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Accountmanager Vastgoed bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar