Vastgoed & Makelaardij Vastgoed & Makelaardij

Sector Vastgoed & Makelaardij

Welke beroepen vind je in de Sector Vastgoed/Makelaardij? Vastgoed omvat de grond en de gebouwen op deze grond. In deze sector is de afgelopen decennia heel veel geld verdiend, mede als gevolg van de prijsstijgingen waar geen einde aan leek te komen. Echter, in 2009 is aan deze stijging een einde gekomen. Tevens worden veel vastgoedprojecten momenteel in de wacht gezet gezien de onzekere economische situatie. Kortom, de bomen groeien niet meer tot in de hemel in de vastgoedbranche. Ook de makelaardij heeft klappen gekregen. Waar makelaars lange tijd lachend hun geld hebben verdiend, moet men nu een kwalitatief goede dienstverlening leveren en staan de marges onder druk. Onder treft u alle vastgoed/makelaardij functies en beroepen en uiteraard ook de vacatures.

Wat wordt er verdiend in de sector Vastgoed/Makelaardij?

Sta je aan het begin van je carrière? Dan is je salaris een stuk lager dan wanneer je flink wat ervaring hebt opgedaan. Het startsalaris ligt rond de 1500 à 2000 euro. De accountmanagers in deze sector verdienen tussen de 3500 en 5000 euro. Uiteraard is het gekozen beroep en de daarbij behorende opleiding ook van invloed op de hoogte van het salaris. Deze sector wordt ook wel genoemd: werken in de vastgoed, werken in de makelaardij, makelaardijbranche, makelaardijsector, vastgoedsector, makelaardij banen, vastgoed banen

26 Beroepen in de sector Vastgoed & Makelaardij

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op studierichtingen
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
   • Meer
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Onderhoudsplanner
  Salaris: onbekend
  Opleiding: HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep onderhoudsplanner. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je onderhoudsplanner wordt.
  Hoofd Bouwzaken
  Salaris: €4888 tot €6790
  Opleiding: WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep hoofd bouwzaken. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je hoofd bouwzaken wordt.
  Bouwkundig adviseur
  Salaris: €2800 tot €7269
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bouwkundig adviseur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bouwkundig adviseur wordt.
  Makelaar
  Salaris: €1600 tot €3250
  Opleiding: HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep makelaar. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je makelaar wordt.
  Stagiare Makelaar
  Salaris: onbekend
  Opleiding: HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep stagiare makelaar. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je stagiare makelaar wordt.
  Makelaarsassistent
  Salaris: €1750 tot €2350
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep makelaarsassistent. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je makelaarsassistent wordt.
  Property Manager
  Salaris: onbekend
  Opleiding: HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep property manager. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je property manager wordt.
  Verhuurder
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Geen, HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep verhuurder. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je verhuurder wordt.
  Verhuurintercedent
  Salaris: €1650 tot €1650
  Opleiding: MBO, HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep verhuurintercedent. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je verhuurintercedent wordt.
  Acquisiteur Vastgoed
  Salaris: €6000 tot €7000
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep acquisiteur vastgoed. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je acquisiteur vastgoed wordt.
  per pagina

  Filter