Boeken Accountmanager Verzekeringen

Het aantal openstaande vacatures voor de Accountmanager Verzekeringen is niet heel groot, maar er zijn vacatures beschikbaar. Het aantal potentiële Accountmanagers is echter ook groot, door de verschillende opleidingsniveaus die voor de functie voldoen. Het behalen van WFT certificaten vergroot de mogelijkheden aanzienlijk.

Doorgroeimogelijkheden zijn er in de vorm van een seniorfunctie en meer verantwoordelijheden. Een Accountmanager kan bijvoorbeeld naast telefonisch klantencontact ook de taak krijgen klanten te bezoeken. Verder is het mogelijk om leidinggevende taken te krijgen en een team specialisten die moeten adviseren bij verzekeringen aan te sturen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Accountmanager Verzekeringen. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Accountmanager Verzekeringen. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Accountmanager Verzekeringen die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Accountmanager Verzekeringen:

Account Manager Work Log

Account Manager Work Log - Engels | Paperback | 9781978382831 | 136 pagina's

Do you have a job? Do you keep a record of what you do on your job? Did you know that setting aside 15 minutes at the end of the day to record in a Work Log and reflect on your day can boost your efficiency and thus impact your career success? In addition to …