Boeken Affiliate Marketeer

Affiliate marketing is een vrij nieuw begrip. Steeds meer bedrijven zetten allerlei vormen van online marketing in om consumenten te bereiken. De verwachting is dus dat er steeds meer werkgelegenheid komt voor Affiliate Marketeers.

Affiliate marketing is volop in ontwikkeling, dus waarschijnlijk zijn er ook doorgroeimogelijkheden voor Affiliate Marketeers. Zij kunnen zich specialiseren en/of leiding gaan geven.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Affiliate Marketeer. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Affiliate Marketeer. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Affiliate Marketeer die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Affiliate Marketeer:

Affiliate marketing

Affiliate marketing

Affiliate marketing - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789043022699 | 223 pagina's

Het boek biedt transparantie in de werking van affiliate marketing. Het omvat een schat aan nuttige informatie onderbouwd met voorbeelden uit de praktijk, cases van onder andere Bol.com, literatuuronderzoek en inzichten uit tientallen gesprekken met professionals uit het vak, netwerken, adverteerders, affiliate en uitgevers.