Opleidingen of training Agressiecoach Rotterdam

Zoek je een opleiding Agressiecoach in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Agressiecoach die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Agressiecoach Rotterdam

Zou je graag Agressiecoach willen worden? Of ben je al Agressiecoach en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Agressiecoach in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Agressiecoach in Rotterdam:

Basisopleiding veiligheidscoach | agressiecoach | ergocoach agressie

Basisopleiding veiligheidscoach | agressiecoach | ergocoach agressie | regio Rotterdam

Tweedaagse basisopleiding tot veiligheidscoach gericht op bewustwording en het bereiken van veiligheid in organisaties Een veiligheidscoach heeft als doel dat iedereen in de organisatie zich bewust is en blijft van de eigen verantwoordelijkheid voor een veilige omgeving. Dat er aandacht …

  • Onderwerp opleiding Agressiecoach
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 395,00
  • Duur 2 dagen
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Agressiecoach

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Agressiecoach

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren

Hoe word je een Agressiecoach? 

Voor agressiecoach bestaat geen specifieke opleiding in het mbo of hoger onderwijs. Wel worden er cursussen gegeven door verschillende instellingen waarmee men de theoretische en praktische kennis op kan doen die nodig zijn voor het vak van agressiecoach. Instellingen zullen echter de voorkeur geven aan sollicitanten die daarnaast een achtergrond of diploma hebben in een sociale wetenschap of het onderwijs.


Filter