Boeken Ambtelijk Secretaris

De laatste jaren komen er steeds meer Ambtelijk Secretarissen bij. Er zijn nu zo’n 2000 tot 3000 Ambtelijk Secretarissen in Nederland. De banen liggen zeker niet voor het oprapen, maar er komen de laatste jaren wel steeds meer banen voor Ambtelijk Secretarissen bij.

De functie is breder geworden. Eerst deed een Ambtelijk Secretaris voornamelijk secretariële taken, maar tegenwoordig bekleedt hij met name de functie van Beleidsmedewerker. Aan het begin van zijn carrière zal de Ambtelijk Secretaris zich ook alleen bezighouden met secretariële taken, maar bij meer ervaring, kan hij steeds meer ondersteunende taken voor de ondernemingsraad op zich nemen. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Ambtelijk Secretaris. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Ambtelijk Secretaris. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Ambtelijk Secretaris die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Ambtelijk Secretaris:

OR praktijk  -   OR en de ambtelijke secretaris

OR praktijk - OR en de ambtelijke secretaris

OR praktijk - OR en de ambtelijke secretaris - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789013044096 | 131 pagina's

OR praktijk - OR en de ambtelijke secretaris 1e druk is een boek van Pierre van der Pol uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013044096 Vreemde eend in de bijt of niet, de ambtelijk secretaris is de ondersteuning van de or. Steeds meer ondernemingsraden werken met een ambtelijk secretaris, maar lang niet alle or's kennen deze beroepskracht …