Opleidingen of training Antiquaar Groningen

Zoek je een opleiding Antiquaar in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Antiquaar die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Antiquaar Groningen

Zou je graag Antiquaar willen worden? Of ben je al Antiquaar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Antiquaar in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Antiquaar in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Antiquaar in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Antiquaar

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Antiquaar

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Antiquaar

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Zelfontwikkeling
Zelfontwikkeling

Hoe word je een Antiquaar? 

In Nederland is er nog geen officiële opleiding tot antiquaar. Wel zijn er verschillende cursussen die je als antiquaar in spe kan volgen die je helpen bij de ontwikkeling van de juiste vaardigheden waarover een antiquaar moet beschikken. In Brussel is wel een officiële antiekopleiding te volgen en de opleiding duurt twee jaar.

 

 


Filter