Boeken Applicatieontwerper

Er is veel vraag naar Applicatieontwerpers. Er worden steeds meer applicaties gebruikt en deskundige kennis is hierbij hard nodig. De doorgroeimogelijkheden zijn er vooral om door te groeien naar een specialisatie, bijvoorbeeld gamedevelopment of mediadevelopment. Hierbij gaat de Applicatieontwerper meer specifiek een bepaald soort applicaties ontwerpen en onderhouden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Applicatieontwerper. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Applicatieontwerper. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Applicatieontwerper die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Applicatieontwerper:

Microsoft Asp.Net Applicatieontwerp

Microsoft Asp.Net Applicatieontwerp - Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789039519707 | 376 pagina's

Experts helpen u de krachtige nieuwe functionaliteit van ASP.NET te gebruiken om dynamische, aanpasbare, op het web gebaseerde applicaties te maken. ASP.NET, de nieuwste generatie Active Server Pages, biedt een nieuw programmeer- model om webapplicaties te schrijven, gebaseerd op het Microsoft.NET framework. Leer in Microsoft ASP.NET Applicatie-ontwerp over het ontwikkelen met ASP.NET, met behulp van …