Opleidingen of training Arbo Psycholoog Arnhem

Zoek je een opleiding Arbo Psycholoog in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Arbo Psycholoog die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Arbo Psycholoog Arnhem

Zou je graag Arbo Psycholoog willen worden? Of ben je al Arbo Psycholoog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Arbo Psycholoog in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arbo Psycholoog in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arbo Psycholoog in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Arbo Psycholoog

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Arbo Psycholoog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Arbo Psycholoog

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit

Online Cursussen & Trainingen Arbo Psycholoog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Arbo Psycholoog. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Arbo Psycholoog nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Rouw- en verliesbegeleiding op de werkvloer - Inzicht in de psychologie achter rouwprocessen voor preventiemedewerker, ARBO, HR.

Rouw- en verliesbegeleiding op de werkvloer - Inzicht in de psychologie achter rouwprocessen voor preventiemedewerker, ARBO, HR.

Rouw en de verwerking daarvan kosten het bedrijfsleven veel geld. Volgens recente onderzoeksresultaten ligt het aantal verzuimdagen in verband met verliesverwerking op meer dan 170 dagen. Hetzelfde onderzoek liet zien dat dit aantal drastisch kan worden teruggebracht wanneer rouw en …

  • Onderwerp opleiding Rouwverwerking
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 80,17
  • Duur 40 dagen

Hoe word je een Arbo Psycholoog? 

De arbo psycholoog kan via twee wegen de benoemde functie behalen. De eerste weg is via een WO opleiding Psychologie, waarna de specialisatie arbeids- en organisatiepsychologie gekozen word. Die zelfde specialisatie kan ook verder getrokken worden door een master A&O psychologie te kiezen. In totaal is de studieduur dan 4 jaar, 3 jaar bachelor en 1 jaar master. 

De andere weg die gekozen kan worden is via het HBO, de studie toegepaste psychologie. Deze 4 jaar durende opleiding is meer praktisch gericht maar zorgt ervoor dat je minder verantwoordelijkheden aan kan wanneer je in het werkveld komt. Na deze studie kan gekozen worden voor een master A&O via de universiteit, wat er voor zorgt dat je op het ongeveer vergelijkbare niveau komt van een universitair afgestudeerde.


Filter