Boeken Aromatherapeut

De meeste Aromatherapeuten zijn zelfstandigen. Het is altijd mogelijk om een eigen praktijk te beginnen. Verdere scholing vergroot het potentiële klantenveld. Extra cursussen geven de Aromatherapeut de mogelijkheid om diverse therapieën te combineren. Doorgroeimogelijkheden zijn er dan ook alleen door verbreding van het therapieaanbod.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Aromatherapeut. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Aromatherapeut. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Aromatherapeut die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Aromatherapeut:

Handboek aromatherapie

Handboek aromatherapie

Handboek aromatherapie - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789048302734 | 256 pagina's

Dit allesomvattende handboek behandelt alles wat u wilt weten over aromatherapie. Joanna Hoare is al meer dan 20 jaar aromatherapeut en legt u gedetailleerd uit welke etherische oliën u moet kiezen en hoe u ze moet gebruiken om uiteenlopende lichamelijke, geestelijke en emotionele aandoeningen te behandelen. Dankzij de praktijkvoorbeelden en praktische adviezen kunt u na …