Boeken Assistent Controller

Er zijn een gemiddeld aantal vacatures die nog niet ingevuld zijn te vinden voor een assistent controller. De moeilijkheidsgraat om assistent controller te worden ligt een tikkeltje aan de lage kant, dit samen maakt dat het arbeidsmarktperspectief voor de assistent controller ongeveer gemiddeld is.

De assistent controller heeft niet veel doorgroeimogelijkheden, er zijn alleen doorgroeimogelijkheden in de zin van meer verantwoordelijkheden als extra werkzaamheden overnemen van de controller.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Assistent Controller. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Assistent Controller. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Assistent Controller die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Assistent Controller:

Externe verslaggeving voor assistent controllers

Externe verslaggeving voor assistent controllers

Externe verslaggeving voor assistent controllers - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789464188288 | 149 pagina's

Dit boek is op de eerste plaats geschreven voor de deelnemers aan de opleiding voor assistent controller van NIVE Opleidingen, maar ook bedoeld voor financials en non-financials die uit zijn op een eerste kennismaking met het vak. Naast een overzicht van de grondbeginselen van externe verslaggeving en daarmee verbonden onderwerpen als financiële analyse, fusie en …