Boeken Assurantieadviseur

Er is veel vraag naar mensen met verstand van verzekeringen die goed kunnen adviseren. De Assurantieadviseur kan daarom bij diverse bedrijven aan de slag. De doorgroeimogelijkheden zijn afhankelijk van het bedrijf waar de Assurantieadviseur voor werkzaam is.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Assurantieadviseur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Assurantieadviseur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Assurantieadviseur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Assurantieadviseur:

EMPLOYEE BENEFITS

EMPLOYEE BENEFITS - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789031220212 | 94 pagina's

Veel intermediairs staan nu op het punt een zakelijke keuze te maken of zij employee benefits gaan aanbieden aan hun klanten of niet. De consequenties zijn tamelijk ingrijpend, denk aan de administratieve afhandeling en de keuze van het personeel. Het boek wil een leidraad zijn voor wat employee benefits als dienst betekent voor het intermediair …