Opleidingen of training Astronoom Amsterdam

Zoek je een opleiding Astronoom in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Astronoom die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Astronoom Amsterdam

Zou je graag Astronoom willen worden? Of ben je al Astronoom en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Astronoom in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Astronoom in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Astronoom in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Astronoom

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Astronoom

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Astronoom

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch

Hoe word je een Astronoom? 

Als astronoom is het wenselijk dat je de opleiding tot sterrekundige hebt gevolgd. De opleiding sterrenkunde wordt op universitair niveau aangeboden op verschillend universiteiten in Nederland. Een andere geschikte opleiding is de opleiding natuurkunde, eveneens op universitair niveau.


Filter