Opleidingen of training Audiometrist Amsterdam

Zoek je een opleiding Audiometrist in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Audiometrist die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Audiometrist Amsterdam

Zou je graag Audiometrist willen worden? Of ben je al Audiometrist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Audiometrist in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Audiometrist in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Audiometrist in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Audiometrist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Audiometrist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Audiometrist

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Hoe word je een Audiometrist? 

Als audiometrist is het wenselijk dat je de opleiding tot audiologieassistent hebt gevolgd op MBO+/HBO-niveau. Op deze opleiding leer je om zelf audiometrisch onderzoek uit te voeren zowel bij kinderen als bij volwassenen. Je leert meer over het aanpassen van hoortoestellen en het assisteren bij verschillende onderzoeken op het gebied van audiometrie. Vakken die je bij opleiding tot audiologieassistent krijgt zijn onder meer de vakken pathologie, fonologie, anatomie en audiometrie.


Filter