Opleidingen Bedrijfsadviseur

Zou je graag Bedrijfsadviseur willen worden? Of ben je al Bedrijfsadviseur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bedrijfsadviseur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om complexe vraagstukken en problemen op te lossen dient een Bedrijfsadviseur hoog opgeleid te zijn. Dit betekent in de praktijk dat een Bedrijfsadviseur minimaal een HBO studie afgemaakt dient te hebben. De exacte opleiding van de Bedrijfsadviseur is afhankelijk van het vakgebeid van de adviseur. Voor een Bedrijfsadviseur die zich wil specialiseren in arbeidsrecht is bijvoorbeeld een rechtenstudie wenselijk dan wel noodzakelijk. Als een bedrijfsadviseur advies geeft over hoe organisaties met hun communicatie om moeten gaan, dan is een communicatie opleiding van toepassing.

Er zijn ook enkele algemene opleidingen die opleiden tot Bedrijfsadviseur. Opleidingen zoals Organisatiekunde (HBO) en Bedrijfswetenschappen (WO) bijvoorbeeld. 

 

 
 
 

De 1 beste opleidingen voor een Bedrijfsadviseur:

Masterclass Bedrijfsadviseur (MKS)

| Open inschrijving |€ 2500.00 | Max. deelnemers: 10 | Totale lesduur: 2

Management Kompasgroep verzorgt maandelijks de Masterclass Bedrijfsadviseur (MKS). In deze masterclass leer je hoe jij samen met jouw klant zijn resultaten kunt verbeteren aan de hand van het ManagementKompasSysteem. Deze Masterclass is volledig geaccrediteerd en gecertificeerd door de NBA en het RB. Gemiddeld beoordelen deelnemers deze Masterclass met een 8+.INHOUD VAN DE TRAINING Theorie & praktijk hand in hand