Boeken Bedrijfsmaatschappelijk Werker

Het welzijn van medewerkers staat bij veel bedrijven steeds hoger op de agenda. Gezonde medewerkers die lekker in hun vel zitten presteren vele malen beter dan medewerkers die niet lekker in hun vel zitten. Er zijn dus redelijk veel banen als Bedrijfsmaatschappelijk Werker te vinden.

Bij goed functioneren kan een Bedrijfsmaatschappelijk Werker eventueel leidinggevende taken krijgen. Hij werkt vaak echter alleen, dus de Bedrijfsmaatschappelijk Werker kan niet altijd doorgroeien naar een functie als leidinggevende.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Bedrijfsmaatschappelijk Werker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Bedrijfsmaatschappelijk Werker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Bedrijfsmaatschappelijk Werker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Bedrijfsmaatschappelijk Werker:

Bedrijfsmaatschappelijk Werk

Bedrijfsmaatschappelijk Werk

Bedrijfsmaatschappelijk Werk - Nederlands | Paperback | 9789023237891 | 13 april 2002 | 119 pagina's

"Werkgevers en managers besteden dikwijls onvoldoende aandacht aan de psychosociale zorg voor hun werknemers. Het kost organisaties en de samenleving veel geld om de schade te herstellen die hierdoor bij werknemers wordt veroorzaakt. Werkgevers en managers kunnen deze schade beperken door gebruik te maken van het bedrijfsmaatschappelijk werk, een van de belangrijkste instrumenten ter ondersteuning …