Boeken Belastingconsulent

Er bestaan goede arbeidsmarktperspectieven en doorgroeimogelijkheden voor dit gebied. Los van het feit dat er altijd een noodzaak voor deze specialisten zal zijn, zijn de arbeidsmarktperspectieven momenteel goed. Een belastingconsulent kan partner in een bedrijf worden, of doorgroeien naar een hoger geschoolde equivalent. De equivalent van deze functie op HBO-niveau is belastingadviseur en op academisch niveau is deze functie vergelijkbaar met wat zogenaamde fiscalisten doen. Fiscalisten zijn zowel fiscaal juristen als fiscaal economen. Een andere optie is dat de belastingconsulent naar een wat algemenere functie doorgroeit (denk aan MKB-adviseur).

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Belastingconsulent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Belastingconsulent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Belastingconsulent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Belastingconsulent:

Codex van de accountant en van de belastingconsulent 2016 deel 2 (niet fiscaal deel)

Codex van de accountant en van de belastingconsulent 2016 deel 2 (niet fiscaal deel) - Nederlands | Druk: 1 | Bindwijze overig | 9789046593479 | 912 pagina's