Opleidingen Beleggingsspecialist

Zou je graag Beleggingsspecialist willen worden? Of ben je al Beleggingsspecialist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Beleggingsspecialist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Beleggingsspecialisten en -adviseurs hebben een HBO of WO achtergrond in financieel-economische richting. Mogelijke opleidingen zijn Bedrijfseconomie (WO/HBO), Accountancy (HBO) en Management Economie en Recht (HBO).  
Er zijn specifieke trainingen die de titel Beleggingsadviseur rechtvaardigen. Deze trainingen en opleidingen - bijvoorbeeld van het Nederlands Instituut voor het Bank- en Verzekerings- en Effectenbedrijf - zijn goedgekeurd door het Dutch Security Institute.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Beleggingsspecialist

Er zijn geen opleidingen Beleggingsspecialist aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Beleggingsspecialist in werkt

Bekijk alle opleidingen Finance