Boeken Biomedisch Analist

Arbeidsperspectieven zijn positiever voor HBO opgeleiden dan voor MBO'ers. Dit omdat MBO opgeleide minder theoretische kennis hebben. Er zijn wel vacatures beschikbaar.

De doorgroeimogelijkheden zitten in een leidinggevende functie of meer verantwoordelijkheden, maar er kunnen ook nog cursussenen bijscholing gevolgd worden om zo op een hoger niveau te komen. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Biomedisch Analist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Biomedisch Analist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Biomedisch Analist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Biomedisch Analist:

Heron-reeks  -   Biomedische kennis voor analisten

Heron-reeks - Biomedische kennis voor analisten

Heron-reeks - Biomedische kennis voor analisten - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789491764417

Dit boek is geschreven voor de opleiding van biologisch medisch analisten. De kern van het boek bestaat uit anatomie en fysiologie van de mens. Dit vormt immers de basis voor specialistische kennis van kerntaken en werkprocessen op biomedische laboratoria. Het boek is rijk geïllustreerd met kleurenafbeeldingen.