Opleidingen of training Biomedisch Analist Utrecht

Zoek je een opleiding Biomedisch Analist in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Biomedisch Analist die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Biomedisch Analist Utrecht

Zou je graag Biomedisch Analist willen worden? Of ben je al Biomedisch Analist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Biomedisch Analist in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Biomedisch Analist in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Biomedisch Analist in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Biomedisch Analist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Biomedisch Analist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Biomedisch Analist

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Biomedisch Analist? 

Om een Biomedisch Analist te worden zijn er twee opleidingsmogelijkheden. Op MBO niveau (wat volstaat) is er de twee en een halfjarige opleiding tot Vakfunctionaris Medische Laboratoriumtechniek of de vierjarige opleiding Middenkader Functionaris Medische Laboratoriumtechniek, met de richtingen Analist Klinische Chemie, Analist Pathologie, Biotechnologisch Analist en Microbiologisch Analist. Stages maken deel uit van de opleiding.


Filter