Bloemenverdeler Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Bloemenverdeler? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bloemenverdeler. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bloemenverdeler wordt.

Wat is een Bloemenverdeler?

Een bloemenverdeler verdeelt bestellingen van bloemen en planten zodat deze afgeleverd kunnen worden. De bloemenverdeler krijgt een overzicht met daarop de specificaties van een bepaalde bestelling. Aan de hand van het besteloverzicht selecteert de bloemenverdeler daarna de juiste bloemen en planten en zet ze vervolgens klaar zodat ze bezorgd kunnen worden. Naast het verzamelen en verdelen van de bloemen en planten kan een bloemenverdeler ook een controlefunctie hebben. In dat geval dient de bloemenverdeler alle bloemen en planten bestellingen te controleren op de kwaliteit. Een bloemenverdeler werkt doorgaands in het magazijn van een bloemenveiling of in een tuincentrum. 

 

Wil je werken als Bloemenverdeler?

Werk je al als Bloemenverdeler en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Bloemenverdeler worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Bloemenverdeler, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Bloemenverdeler in één oogopslag

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €400 tot €1400

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Bloemenverdeler

Wat verdient een Bloemenverdeler?

Bloemenverdeler is niet altijd een fulltime functie. Het kan ook als bijbaan gedaan worden door bijvoorbeeld studenten. Het maandloon verschilt dan ook en ligt tussen de circa 400 en 1400 euro.

 

Salarisschaal Bloemenverdeler

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Bloemenverdeler

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Bloemenverdeler

Wat is de toekomst van Bloemenverdeler?

Er zijn veel vacatures voor bloemenverdelers te vinden. Het arbeidsperspectief is daarom ook goed te noemen. Doorgroeimogelijkheden zijn er echter weinig tot niet voor bloemenverdelers.

 

 

Baankans Bloemenverdeler

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Bloemenverdeler worden: Opleidingen tot Bloemenverdeler

Wil je bloemenverdeler worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Bloemenverdeler? 

Het werk van een bloemenverdeler is doorgaands ongeschoold.  Hetgeen wat de bloemverdeler dient te weten over de bloemen en planten waar de bloemverdeler mee werkt wordt intern geleerd. Het werk kan zwaar zijn omdat er veel getild en gesjouwd moet worden, een bloemenverdeler moet dus fysiek in goede conditie zijn. Er zijn enkele algemene MBO opleidingen zoals MBO tuinbouw en MBO groen & design.  Met het hebben van een dergelijke vooropleiding heeft een startende bloemverdeler natuurlijk meer kans op een functie.

 

 

 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Bloemenverdeler

Meer opleidingen Bloemenverdeler

Weet je nog niet of je Bloemenverdeler wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Bloemenverdeler of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Bloemenverdeler

Met wie werkt een Bloemenverdeler samen? 

Het meeste contact hebben bloemenverdelers met hun collega bloemenverdelers. Omdat bloemenverdelers de bestellingen van bloemen en planten alleen klaar zetten en niet bezorgen heeft een bloemenverdeler doorgaan geen extern contact tijdens het werken. Als leidinggevende hebben bloemenverdelers vaak een ploegbaas die het overzicht over alle bestellingen en orders houdt.

 

 

Bloemenverdeler


Organisaties waar een Bloemenverdeler werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Bloemenverdeler meestal werkt.

Waar werkt een Bloemenverdeler?

Een bloemenverdeler is doorgaands werkzaam bij een bloemenveiling, bloemenhandel of tuincentrum. Dit zijn allemaal profit organisaties. 

 

 

Meer weten over werken in de Kwaliteit & Veiligheid?

Bekijk werken in Kwaliteit & Veiligheid

Best beoordeelde werkgevers Bloemenverdeler

Waar kun je het beste werken als Bloemenverdeler? Hieronder vind je de best door de Bloemenverdeler beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Bloemenverdeler.

Competenties, Skills en Vaardigheden Bloemenverdeler:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Bloemenverdeler.

Welke competenties heeft een Bloemenverdeler nodig?

Een Bloemenverdeler heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Bloemenverdeler

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Bloemenverdeler passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Bloemenverdeler nodig? 

Het werk van een bloemverdeler is fysiek zwaar en gaat erg snel. De bloemverdeler moet  dus een goede conditie hebben en gedreven zijn. Verder dient een bloemverdeler veel energie te hebben om snel alle bloemen en planten bij elkaar te zoeken voor een bestelling. Eigenschappen die passen bij het persoonstype de succesvolle werker. Van de bloemenverdelers die ook nog een controlefunctie hebben wordt discipline en overzicht verwacht. De bloemenverdelers zijn in deze functie immers eindverantwoordelijk voor de bloemen en planten. Hierbij past het persoonstype de perfectionist

 

 

Bekijk de persoonstypen voor Bloemenverdeler


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Bloemenverdeler

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Bloemenverdeler

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Bloemenverdeler

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Bloemenverdeler

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Bloemenverdeler dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Bloemenverdeler belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Bloemenverdeler. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Bloemenverdeler iets voor je?

Zou je graag Bloemenverdeler willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Bloemenverdeler bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Bloemenverdeler

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar