Boeken Erotiek Boeken Erotiek

Boeken voor Erotiek

Wil je verder verdiepen in de sector Erotiek, dan vind je hieronder de beroepen die binnen deze beroepsgroep vallen en je kan per beroep boeken vinden die met dat beroep te maken hebben. Veel boeken over Erotiek zullen voor meerdere beroepen relevant zijn, dus je kan een bepaald boek bij meerdere beroepen tegenkomen.

De sector Erotiek is een industrie waarin heel wat meer mensen werkzaam zijn dan gedacht wordt. Sommige beroepen binnen deze sector zijn controversieel, anderen hebben ook een bepaald nut, hoewel hier altijd discussie over zal blijven bestaan. Het oudste beroep ter wereld huist in elk geval in deze sector: de prostituee.

Wat wordt er verdiend in de sector Erotiek?

In deze sector gaat veel geld om. Zelfs degenen die het 'uitvoerende werk' doen krijgen behoorlijke uurtarieven van hun bazen. Juist omdat de beroepen/diensten redelijk exclusief zijn, moet er flink voor betaald worden.

5 boeken voor Erotiek

Actieve filters:
  Boeken voor Webcamgirl

  Persoonstype:

  Gever
  Competenties: Anticiperen
  Sector: Erotiek

  Huidige aantal boeken

  3
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep webcamgirl. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je webcamgirl wordt.
  Boeken voor Paaldanseres

  Persoonstype:

  Gever, loyalist
  Competenties: Energie
  Sector: Erotiek

  Huidige aantal boeken

  1
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep paaldanseres. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je paaldanseres wordt.
  Boeken voor Sexuoloog

  Persoonstype:

  Gever, waarnemer
  Competenties: Analytisch
  Sector: Erotiek

  Huidige aantal boeken

  1
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep sexuoloog. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je sexuoloog wordt.
  per pagina
  Filter