Boeken Non-profit Boeken Non-profit

Boeken voor Non-profit

Wil je verder verdiepen in de sector Non-profit, dan vind je hieronder de beroepen die binnen deze beroepsgroep vallen en je kan per beroep boeken vinden die met dat beroep te maken hebben. Veel boeken over Non-profit zullen voor meerdere beroepen relevant zijn, dus je kan een bepaald boek bij meerdere beroepen tegenkomen.

Welke beroepen vind je in de Non-profit Sector? Non-profit organisaties zijn organisaties die geen winstoogmerk hebben. Ze houden zich bezig met het welzijn van mens, dier, natuur en/of maatschappij. Dit zijn organisaties/goede doelen als Greenpeace, Amnesty International of Stichting AAP. Denk ook aan organisaties die bezig zijn met kunst, educatie, politiek of onderzoek.  Hoewel het doel van non-profit organisaties niet is om winst te maken, hebben ze wel inkomsten nodig. Deze verkrijgen ze door middel van subsidies, giften en contributies. De organisaties die subsidie krijgen van de overheid, worden gecontroleerd door de overheid. Is de kwaliteit niet goed, dan kan de subsidie komen te vervallen.

Wat wordt er verdiend in de non-profit sector?

Zoals hierboven al vermeld, wordt er niet veel verdiend in deze sector. De salarissen zullen daardoor ook niet erg hoog zijn. Wel kunnen bijvoorbeeld directeuren veel van de inkomsten opstrijken. Verder hangt het ook af van de ervaring, subbranche en functie van de mederwerker.  

1 boeken voor Non-profit

Actieve filters:
  Boeken voor Buurtbemiddelaar

  Persoonstype:

  Bemiddelaar, loyalist
  Competenties: Aanpassingsvermogen
  Sector: Non-profit

  Huidige aantal boeken

  1
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep buurtbemiddelaar. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je buurtbemiddelaar wordt.
  per pagina
  Filter