Boeken Boomverzorger

Er zijn veel bomen in Nederland, dus is er wel werk te vinden als Boomverzorger. Hoeveel werk men binnenkrijgt is een kwestie van netwerken en het eigen kunnen. Veel doorgroeimogelijkheden zijn er niet, al zou men wel met de opgedane kennis een kwekerij of hoveniersbedrijf kunnen beginnen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Boomverzorger. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Boomverzorger. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Boomverzorger die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Boomverzorger:

Met levend materiaal copijn 1763-2013

Met levend materiaal copijn 1763-2013

Met levend materiaal copijn 1763-2013 - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789069060453 | 320 pagina's

Met levend materiaal COPIJN 1763-2013 Tweehonderdvijftig jaar tuinlieden, boomkwekers, boomverzorgers en tuin- en landschaps-architecten Geen enkele familie in Nederland bleef zo lang in het 'tuinvak' werkzaam als de familie Copijn. Aan hun geschiedenis is de ontwikkeling van het kwekersvak en de tuin-en landschapsarchitectuur nauwkeurig af te lezen. Verrassend is te zien hoe het 'levend materiaal' …