Opleidingen Bouwkostendeskundige

Zou je graag Bouwkostendeskundige willen worden? Of ben je al Bouwkostendeskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bouwkostendeskundige, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Bouwkostendeskundige

Er zijn geen opleidingen Bouwkostendeskundige aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Bouwkostendeskundige in werkt

Bekijk alle opleidingen Bouw

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bouwkostendeskundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bouwkostendeskundige

Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Bouwkostendeskundige? 

Een bouwkostendeskundige is doorgaands minimaal HBO opgeleidt. Veel bouwkostendeskundigen hebben een algemene technische/bouw opleiding gedaan. Opleidingen zoals Bouwkunde (HBO), of Technische Bouwkunde (WO) of Civiele Techniek (WO).

Specifieke opleidingen die opleiden tot bouwkostendeskundige zijn er in Nederland ook. Zo is er de opleiding Kostendeskundige Bouw (HBO). Dit is echter een opleiding die niet veel voorkomt en maar aan enkele hogescholen in Nederland wordt gegeven. Zoals gesteld heeft de functie naast een bouwkundig aspect ook een duidelijk financieel aspect. Financiële opleidingen zoals Accountancy en Financieel Management kunnen in sommige gevallen dan ook adequate opleidingen zijn tot bouwkostendeskundige.

 
 
 

Filter