Opleidingen of training Bouwkostendeskundige Groningen

Zoek je een opleiding Bouwkostendeskundige in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Bouwkostendeskundige die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bouwkostendeskundige Groningen

Zou je graag Bouwkostendeskundige willen worden? Of ben je al Bouwkostendeskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bouwkostendeskundige in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bouwkostendeskundige in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bouwkostendeskundige in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Bouwkostendeskundige

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bouwkostendeskundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bouwkostendeskundige

Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Bouwkostendeskundige? 

Een bouwkostendeskundige is doorgaands minimaal HBO opgeleidt. Veel bouwkostendeskundigen hebben een algemene technische/bouw opleiding gedaan. Opleidingen zoals Bouwkunde (HBO), of Technische Bouwkunde (WO) of Civiele Techniek (WO).

Specifieke opleidingen die opleiden tot bouwkostendeskundige zijn er in Nederland ook. Zo is er de opleiding Kostendeskundige Bouw (HBO). Dit is echter een opleiding die niet veel voorkomt en maar aan enkele hogescholen in Nederland wordt gegeven. Zoals gesteld heeft de functie naast een bouwkundig aspect ook een duidelijk financieel aspect. Financiële opleidingen zoals Accountancy en Financieel Management kunnen in sommige gevallen dan ook adequate opleidingen zijn tot bouwkostendeskundige.

 
 
 

Filter