Opleidingen of training Bouwtechnicus Zwolle

Zoek je een opleiding Bouwtechnicus in Zwolle? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Bouwtechnicus die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bouwtechnicus Zwolle

Zou je graag Bouwtechnicus willen worden? Of ben je al Bouwtechnicus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bouwtechnicus in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Bouwtechnicus in Zwolle:

Bouwfysica en Bouwtechniek Incompany

Bouwfysica en Bouwtechniek Incompany | regio Zwolle

Algemeen Aan welke eisen moeten materialen en detailleringen voldoen om een gezond binnenmilieu te realiseren? Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij woningverbetering maak je als bouwkundig medewerker dagelijks keuzes. Deze keuzes hebben grote consequenties voor de verhuurbaarheid en het onderhoudsbeleid van …

  • Onderwerp opleiding Bouwtechnicus
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bouwtechnicus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bouwtechnicus


Hoe word je een Bouwtechnicus? 

Om Bouwtechnicus te worden, moet de HBO- of WO-opleiding Bouwkunde gedaan worden. Deze opleiding duurt vier jaar op HBO-niveau en vijf jaar op WO-niveau. Eventueel kan iemand ook met een soortgelijke opleiding, zoals Civiele Techniek, Bouwtechnicus worden. 


Filter