Opleidingen of training Caféhouder Maastricht

Zoek je een opleiding Caféhouder in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Caféhouder die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Caféhouder Maastricht

Zou je graag Caféhouder willen worden? Of ben je al Caféhouder en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Caféhouder in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Caféhouder in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Caféhouder in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Caféhouder

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Caféhouder

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Caféhouder

Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit

Hoe word je een Caféhouder? 

 

Caféhouders hebben meestal een horecaopleiding gedaan, zoals de MBO-opleiding Horecaondernemer of de HBO-opleiding Hoger Hotelonderwijs. Na het afronden van één van deze studies kan iemand een eigen horecabedrijf starten, zoals een café. Er bestaan ook cursussen die zich specifiek richten op het cafébedrijf.

Niet alle caféhouders hebben een horecaopleiding gevolgd. Zij hebben dan praktijkervaring opgedaan bij een horecabedrijf en zijn uiteindelijk voor zichzelf begonnen. Caféhouders dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Sociale Hygiëne en het Certificaat Basisvakbekwaamheid Horeca. 


Filter