Opleidingen of training Cardioloog Breda

Zoek je een opleiding Cardioloog in Breda? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Cardioloog die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Cardioloog Breda

Zou je graag Cardioloog willen worden? Of ben je al Cardioloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Cardioloog in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Cardioloog in Breda

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Cardioloog in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Cardioloog

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Cardioloog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Cardioloog

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Cardioloog? 

Om Cardioloog te worden moet je eerst de WO opleiding Geneeskunde hebben gevolgd. Deze opleiding duurt zes jaar. Hierna moet je je opleiding vervolgen aan een academisch ziekenhuis. Hier moet je op de afdeling Cardiologie nog zes jaar doorstuderen. De opleiding tot Cardioloog duurt dus in totaal twaalf jaar.

Een Cardioloog moet zich verplicht registreren.

Een Cardioloog moet regelmatig vakliteratuur lezen en na- en bijscholingen volgen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen de cardiologie. Elke vijf jaar vindt er een controle plaats van zijn vaardigheden om te kijken of hij nog voldoet aan de eisen voor een werkzaam Cardioloog.


Filter