Opleidingen of training cateraar Arnhem

Zoek je een opleiding cateraar in Arnhem? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen cateraar die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen cateraar Arnhem

Zou je graag cateraar willen worden? Of ben je al cateraar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de cateraar in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een cateraar in Arnhem:

Online coaching voor thuiswerkers 3 uur

Online coaching voor thuiswerkers 3 uur | regio Arnhem

Resultaat Je bent je zorgen beter de baas Je weet hoe je constructief kunt communiceren Je creëert de juiste balans tussen je rollen als werknemer en gezinslid Je bent in staat beter je grenzen te stellen en te bewaken Je …

 • Onderwerp opleiding cateraar
 • Lesmethode Coaching
 • Prijs € 375,00
 • Duur 0 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de cateraar

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie cateraar

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Online Cursussen & Trainingen cateraar

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een cateraar. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een cateraar nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Cateraar E-Learning

Cateraar E-Learning

Keukenprins(es)? Volg deopleiding Cateraar en begin voor jezelf Houd je van koken en ontvang je vaak complimenten over je kookkunsten? Start een eigen cateringbedrijf. In deopleiding Cateraar leer je de fijne kneepjes van het cateringvak. De hele dag recepten doorbladeren, …

 • Onderwerp opleiding cateraar
 • Lesmethode E-Learning
 • Prijs € 558,95
 • Duur 9 maanden
Kaasbehandeling en kaasverkoop - Ben je kok, professioneel of hobby, facilitair medewerker of cateraar? Ken dit mooie product.

Kaasbehandeling en kaasverkoop - Ben je kok, professioneel of hobby, facilitair medewerker of cateraar? Ken dit mooie product.

Wil je voor je werk of als geïnteresseerde consument de voornaamste dingen over kaas weten? In deze online training krijg je op een deskundige, overzichtelijke en zakelijke manier uitgelegd welke eisen er worden gesteld aan de verzorging en presentatie van …

 • Onderwerp opleiding cateraar
 • Lesmethode E-Learning
 • Prijs € 70,25
 • Duur 100 dagen

Hoe word je een cateraar? 

De Cateraar heeft vaak een opleiding of cursus gevolgd op het gebied van eten en/of catering. Er zijn speciale (thuis)cursussen om alles te leren over het starten van je eigen cateringbedrijf. Deze opleidingen worden meestal aangeboden op MBO-niveau.


Filter