Chef Magazijn Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Chef Magazijn? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep chef magazijn. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je chef magazijn wordt.

 

Wat is een Chef Magazijn?

De Chef Magazijn is verantwoordelijk in de werkplaats voor het aansturen van monteurs.  Vakkennis en leidinggevende capaciteiten zijn onontbeerlijk, evenals ervaring en een technische achtergrond.  Als Chef Magazijn houdt men het magazijn ordelijk en ziet men toe op het verwerken van binnenkomende goederen en het verwerken van de administratie die hier bijhoort. Daarnaast plaatst de Chef Magazijn bestellingen. Tevens is de Chef Magazijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en aansturing van een team van medewerkers, waarbij men zelf actief meewerkt. De Chef Magazijn draagt zorg voor een optimale organisatie van het logistieke proces, tot en met aflevering bij de klant, met kwaliteit als logistiek kernpunt. Hierbij speelt de Chef Magazijn een belangrijke rol in het realiseren van klanttevredenheid. Men neemt daarnaast initiatief ten aanzien van het logistieke beleid, zodat planning en algemene zaken van de logistieke processen goed verlopen. De Chef Magazijn is  verantwoordelijk voor de uitvoering van alle taken ten aanzien van distributie en opslag en zorgt ervoor dat de veiligheidsregels worden nageleefd. In de functie van Chef Magazijn heeft men  intensief contact met zowel externe als interne relaties en werkt men  nauw samen met andere afdelingen. Wil je werken als Chef Magazijn?

Werk je al als Chef Magazijn en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Chef Magazijn worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Chef Magazijn, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Chef Magazijn in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2800 tot €3300

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

2


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Chef Magazijn

Wat verdient een Chef Magazijn?

Een Chef Magazijn verdient maandelijks een salaris van € 2800 tot € 3300 bruto.  Het diploma gereedschapskeuren is gewenst. Men beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in logistieke richting (bijv. logistiek management). De Chef Magazijn beschikt daarnaast over uitstekende inzichten in logistieke processen en men heeft een goede ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Daarnaast heeft de Chef Magazijn uitstekende communicatieve vaardigheden en weet men op daadkrachtige en motiverende wijze leiding te geven. Een Chef Magazijn is klantgericht en beschikt over een ondernemende instelling.

Salarisschaal Chef Magazijn

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Chef Magazijn

Op zoek naar een nieuwe baan als Chef Magazijn? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Chef Magazijn. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Chef Magazijn vacatures

Chef werkplaats service
Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v.
In een gloednieuw en prachtig bedrijfspand in de regio Barendrecht heb jij als chef werkplaats service de leiding over de monteurs in de service werkplaats. In deze functie kan je …
Chef Technische Dienst
Timing
Als Chef Technische Dienst ben je als meewerkend voorman verantwoordelijk voor het in optimale staat brengen en houden van alle productiemiddelen en gebouwen. Hiertoe hoort het op efficiënte wijze plannen, …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Chef Magazijn

Wat is de toekomst van Chef Magazijn?

Uitstekende doorgroeimogelijkheden tot Plaatsvervangend Chef van het bedrijf.

Baankans Chef Magazijn

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

2


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Chef Magazijn worden: Opleidingen tot Chef Magazijn

Wil je chef magazijn worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Chef Magazijn? 

Als Chef Magazijn beschikt men  minimaal over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in logistieke richting (bijv. logistiek management).

De 5 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Chef Magazijn

MHBO Leergang Magazijn- en Voorraadbeheer (privé-les)
Een MHBO opleiding van VSK-Academy vormt een optimale brug van MBO naar HBO. Bij een vervolgstudie op HBO niveau heeft u met een MHBO opleiding een prima basis. Ligt er …
MBO Leergang Magazijn- en Voorraadbeheer (met coaching)
Ligt er voldoende voorraad in het magazijn? Worden de orders zonder fouten verzameld? Dit zijn belangrijke vragen voor een magazijn chef of warehousevoorman. Goed magazijn- en voorraadbeheer levert een organisatie …
MBO Magazijn- en Voorraadbeheer (met coaching)
Ligt er voldoende voorraad in het magazijn? Worden de orders zonder fouten verzameld? Dit zijn belangrijke vragen voor een magazijn chef of warehousevoorman. Goed magazijn- en voorraadbeheer levert een organisatie …
MBO Leergang Magazijn- en Voorraadbeheer (privé-les)
Ligt er voldoende voorraad in het magazijn? Worden de orders zonder fouten verzameld? Dit zijn belangrijke vragen voor een magazijn chef of warehousevoorman. Goed magazijn- en voorraadbeheer levert een organisatie …
MHBO Leergang Magazijn- en Voorraadbeheer (met coaching)
Een MHBO opleiding vormt een optimale brug van MBO naar HBO. Bij een vervolgstudie op HBO niveau heeft een met een MHBO opleiding een prima basis. Ligt er voldoende voorraad …
Meer opleidingen Chef Magazijn

Weet je nog niet of je Chef Magazijn wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Chef Magazijn of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Chef Magazijn

Met wie werkt een Chef Magazijn samen? 

Een Chef Magazijn heeft dagelijks te maken met de monteurs en zijn werkplaats. Daarnaast heeft de Chef Magazijn te maken met externe relaties waarbij de klanttevredenheid en grote rol speelt.


Chef Magazijn


Organisaties waar een Chef Magazijn werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Chef Magazijn meestal werkt.

Waar werkt een Chef Magazijn?

Een Chef Magazijn is werkzaam op een technische werkplaats en daarnaast op de werkvloer  voor het onderhouden van externe klantenrelaties.


Best beoordeelde werkgevers Chef Magazijn

Waar kun je het beste werken als Chef Magazijn? Hieronder vind je de best door de Chef Magazijn beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Chef Magazijn.

Competenties, Skills en Vaardigheden Chef Magazijn:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Chef Magazijn.

Welke competenties heeft een Chef Magazijn nodig?

Een Chef Magazijn heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Chef Magazijn

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Chef Magazijn passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Chef Magazijn nodig? 

Een Chef Magazijn is een Succesvolle Werker die dagelijks zijn doelstellingen moet en wil halen. Tevens is de Chef magazijn een Baas die leiding geeft aan zijn directe werkomgeving op een onafhankelijke manier.

Bekijk de persoonstypen voor Chef Magazijn


Baas


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Chef Magazijn

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Chef Magazijn

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Chef Magazijn

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Chef Magazijn

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Chef Magazijn dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Chef Magazijn belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Chef Magazijn. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Chef Magazijn iets voor je?

Zou je graag Chef Magazijn willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Chef Magazijn bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Chef Magazijn

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar